Povezane vesti
Pojavili se lažni samodijagnostički zdravstveni testovi na evropskom tržištu Nemaju broj serije i datum isteka...
Alo pre 12 sati
Španska agencija za lekove i zdravstvene proizvode (AEMPS) upozorila je na otkrivanje falsifikovanih jedinica samodijagnostičkog testa za KOVID-19 i grip na evropskom tržištu, iako trenutno nije poznato da li je falsifikovani test distribuiran u Španiji… »
Španija: Zdravstvene upozorile na lažne testove za KOVID i grip na evropskom tržištu
Politika pre 13 sati
Sam proizvođač je potvrdio da je proizvod krivotvoren. Španska agencija za lekove i zdravstvene proizvode (AEMPS) upozorila je na otkrivanje falsifikovanih jedinica samodijagnostičkog testa za KOVID-19 i grip na evropskom tržištu, iako trenutno nije… »
Vesti dana »
Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom iz Novog Sada na protest u Novi Pazar: „Obustaviti me ne mogu, mogu samo da me ubiju“
Danas pre 52 minutajoš 18 povezanih
Početak zime 2025: zimski solsticij i vremenske prilike u Srbiji
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih
U Kosjeriću je noćas grupa od 50 građana napala predsednika opštine Žarka Đokića i njegovog sina
Glas Zapadne Srbije pre 12 minutajoš 15 povezanih
Ministar pozvao građane da više konzumiraju mleko: Ako cena u Evropi nastavi da pada, moraće i kod nas
Nedeljnik pre 42 minutajoš 12 povezanih