Povezane vesti
"Znala sam da je oženjen, bila je burna veza" Naša pevačica šokirala, a sad provocira objavom: "Ne zanima me"
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Višnja Petrović otvoreno je govorila o borbi sa viškom kilograma, a ranije je priznala da je na nastupima čak gasila reflektore kako joj se ne bi video celulit na nogama. Danas, međutim, njene najnovije objave na društvenim mrežama potvrđuju da… »
"Znala sam da ima ženu, htela sam zabavu" Srpska pevačica šokirala priznanjem o vezi sa oženjenim, sada provocira stajlingom…
Kurir pre 7 sati
Pevačica Višnja Petrović (36) otvoreno je govorila o borbi sa viškom kilograma, a kako je jednom prilikom priznala, ona je čak na nastupima gasila reflektore kako joj se ne bi video celulit na nogama. Međutim, da je sada dovela liniju do savršenstva… »
"Znala sam da ima ženu, htela sam zabavu" Pevačica bila u vezi sa oženjenim muškarcem: "Volim sve da probam"
Alo pre 8 sati
Priznaje da se zabava na kraju pretvorila u ljubav. Pevačica Višnja Petrović (36) otvoreno je priznala da je bila u vezi sa muškarcem za kojeg je znala da je oženjen. - Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcem. Znala sam da ima ženu, nisam ja budala. Ne… »
"Znala sam da ima ženu, htela sam zabavu" Naša pevačica (36) šokirala priznanjem o vezi sa oženjenim, a sada provocira…
Blic pre 9 sati
Sama sebi je najveći kritičar i ispred ogledala često traži mane Govorila je o detaljima romanse sa oženjenim muškarcem Pevačica Višnja Petrović (36) otvoreno je govorila o borbi sa viškom kilograma, a kako je jednom prilikom priznala, ona je čak na… »
Vesti dana »
(BLOG) „Ili oni ili mi“: Studenti blokirali magistralu i ključne saobraćajnice u Novom Pazaru (VIDEO)
Danas pre 47 minutajoš 48 povezanih
Početak zime 2025: zimski solsticij i vremenske prilike u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Kakav potez! Evo šta je Nemanja Radonjić uradio čim je Vladan Milojević otišao iz Crvene zvezde
Večernje novosti pre 47 minutajoš 51 povezana
Slovački predsednik Pelegrini u dvodnevnoj poseti Srbiji, dočekao ga Vučić
RTS pre 47 minutajoš 19 povezanih
Incident u Kosjeriću: Intervencija policije sprečila sukob ispred ugostiteljskog objekta
Serbian News Media pre 4 satijoš 21 povezana