Povezane vesti
Đilas: Ne biramo između EU i Rusije već između EU i izolacije
Nova pre 8 sati
Dragan Đilas, lider SSP, u najnovijoj epizodi svog podkasta govorio je o neophodnosti da Srbija bude deo Evropske unije. “Pitanje da li ste za članstvo Srbije u Evropskoj uniji je jedno od osnovnih, vrednosnih, a ne političkih pitanja. Oni koji kažu mi… »
Dragan Đilas: Ne biramo između EU i Rusije, već između EU i izolacije
Pravda pre 8 sati
Predsednik SSP Dragan Đilas ocenio je da je pitanje da li ste za članstvo Srbije u EU jedno od osnovnih vrednosnih, a ne političkih pitanja i da mi ne biramo između EU i Rusije, već između EU i izolacije, saopštio je SSP. “Pitanje da li ste za članstvo… »
Đilas: Ne biramo između EU i Rusije, već između EU i izolacije
N1 Info pre 10 sati
Predsednik SSP Dragan Đilas ocenio je da je pitanje da li ste za članstvo Srbije u EU jedno od osnovnih vrednosnih, a ne političkih pitanja i da mi ne biramo između EU i Rusije, već između EU i izolacije, saopštio je SSP. “Pitanje da li ste za članstvo… »
Đilas: Ne može biti neutralnih – ili si za članstvo u EU ili protiv budućnosti Srbije
Danas pre 9 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poručio je da je pitanje da li ste za članstvo Srbije u Evropskoj uniji (EU), jedno od osnovnih vrednosnih, a ne političkih pitanja. „Oni koji kažu mi smo neutralni, koji kažu mi nismo ni za Rusiju… »
Đilas: „Ne može biti neutralnih – ili si za članstvo u EU ili protiv budućnosti Srbije“
Serbian News Media pre 9 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poručio je da je pitanje da li ste za članstvo Srbije u Evropskoj uniji (EU), jedno od osnovnih vrednosnih, a ne političkih pitanja. „Oni koji kažu mi smo neutralni, koji kažu mi nismo ni za Rusiju… »
Đilas: Ne može biti neutralnih - ili si za članstvo u EU ili protiv budućnosti Srbije
Novi magazin pre 9 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poručio je da je pitanje da li ste za članstvo Srbije u Evropskoj uniji (EU), jedno od osnovnih vrednosnih, a ne političkih pitanja. "Oni koji kažu mi smo neutralni, koji kažu mi nismo ni za Rusiju… »
Vesti dana »
(BLOG) Šajkača, kefija i fes u Pazaru: "Studenti i slobodni profesori DUNP postali simbol borbe protiv nepravde"
N1 Info pre 12 minutajoš 52 povezane
Vučić: Zahvalan sam Slovačkoj na iskrenoj podršci Srbiji na evropskom putu
RTK pre 1 satjoš 25 povezanih
U ovim danima su nam najveće šanse za sneg! Srpski meteorolog otkrio kakvo nas vreme čeka za Novu godinu
Alo pre 2 satajoš 45 povezanih
Vučić: Incident u Bačkom Petrovcu nije imao nikakve veze sa srpsko-slovačkim odnosima
Telegraf pre 32 minutajoš 19 povezanih