Povezane vesti
"Znam sa kim ste varale muževe" Crnogorski voditelj se oglasio pred novogodišnje nastupe pevačica: "Duše prodane, grešnice…
Blic pre 11 sati
Tvrdi da zna detalje o aferama i poziva učesnice da ih priznaju tokom novogodišnjih intervjua. Božo Dobriša je otkrio da je poznati pevač gej i da provodi leto sa svojim dečkom na primorju. Crnogorski voditelj Božo Dobriša nedavno je šokirao javnost… »
"Grešnice, znam sa kim ste varale muževe" Božo Dobriša se oglasio pred Novu godinu i zagrmeo: Duše prodane, moraćete da…
Kurir pre 10 sati
Crnogorski voditelj Božo Dobriša oglasio se na Instagramu i otkrio da pojedine pevačice koje će u novogodišnjoj noći nastupati u Crnoj Gori varaju svoje muževe. - Dragi moji, bliži se Nova godina, najveće zvezde dolaze na crnogorsko primorje. Sad… »
"Znam sa kim ste varale muževe" Poznati voditelj zapretio pevačicama: "Duše prodane, grešnice"
Alo pre 11 sati
Istakao je da zna njihove tajne. Crnogorski voditelj Božo Dobriša nedavno je šokirao javnost priznanjem da je poznati pevač gej, te da svakog leta sa svojim dečkom letuje na primorju, a sada je otkrio da zna koje pevačice varaju muževe. Naime, Božo… »
Vesti dana »
Završen protest studenata u blokadi u Novom Pazaru, traže prinudnu upravu na Državnom univerzitetu: Među okupljenima bili i Bačulov, članovi ZLF... (foto)
Blic pre 34 minutajoš 57 povezanih
Pelegrini: Slovačka spremna da gradi nuklearne elektrane u Srbiji
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Vučić: Srbija nema znanje za nuklearke, ljude ćemo slati u Slovačku da se edukuju
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih