Повезане вести

Динвиди о ''гробарима'': ''Лудо... Нисам разумео шта вичу, али сам знао да су били љути''

Динвиди о ''гробарима'': ''Лудо... Нисам разумео шта вичу, али сам знао да су били љути''

Спортске.нет 21.12.2025
Недавни дуел Партизана и Бајерна био је први евролигашки после одласка Жељка Обрадовића са клупе Партизана и бурних реакција навијача Партизана. Ипак, најбурније је било у самој дворани током самог меча, када су навијачи… »
Шок за НБА ветерана: Играч затечен оним што је доживео у Арени – „То никад нисам видео“

Шок за НБА ветерана: Играч затечен оним што је доживео у Арени – „То никад нисам видео“

Хот спорт 21.12.2025
Ово је за њега било ново искуство Амерички плејмејкер Спенсер Динвиди, који је по доласку у Бајерн Минхен унео богато НБА искуство, отворено је говорио о необичном искуству са гостовања у Београду, где је његов тим играо… »
Динвиди о "лудој" атмосфери из Арене: "Знао сам да су били љути, али..."

Динвиди о "лудој" атмосфери из Арене: "Знао сам да су били љути, али..."

Б92 21.12.2025
Кошаркаш Бајерна Спенсер Динвиди говорио је о свом искуству са утакмице против Партизана. На овом мечу, атмосфера није била онаква како се виђа на сваком дуелу црно-белих који се игра у Београдској Арени. Утакмица је дошла… »
Динвиди о звиждуцима гробара црно-белима: Дубок траг тренера…

Динвиди о звиждуцима гробара црно-белима: Дубок траг тренера…

Спорт клуб 21.12.2025
Амерички плејмејкер Спенсер Динвиди дошао је у Бајерн Минхен као велико појачање после деценијске НБА каријере, али су Баварци на учинку 1-9 од доласка 32-годишњака родом из Лос Анђелеса. Наравно, на њега је највећи утисак… »

Вести дана »