Povezane vesti

Dinvidi o ''grobarima'': ''Ludo... Nisam razumeo šta viču, ali sam znao da su bili ljuti''

Dinvidi o ''grobarima'': ''Ludo... Nisam razumeo šta viču, ali sam znao da su bili ljuti''

Sportske.net pre 4 sati
Nedavni duel Partizana i Bajerna bio je prvi evroligaški posle odlaska Željka Obradovića sa klupe Partizana i burnih reakcija navijača Partizana. Ipak, najburnije je bilo u samoj dvorani tokom samog meča, kada su navijači Partizana zviždali svojim… »
Šok za NBA veterana: Igrač zatečen onim što je doživeo u Areni – „To nikad nisam video“

Šok za NBA veterana: Igrač zatečen onim što je doživeo u Areni – „To nikad nisam video“

Hot sport pre 15 sati
Ovo je za njega bilo novo iskustvo Američki plejmejker Spenser Dinvidi, koji je po dolasku u Bajern Minhen uneo bogato NBA iskustvo, otvoreno je govorio o neobičnom iskustvu sa gostovanja u Beogradu, gde je njegov tim igrao protiv Partizana. Meč je… »
Dinvidi o "ludoj" atmosferi iz Arene: "Znao sam da su bili ljuti, ali..."

Dinvidi o "ludoj" atmosferi iz Arene: "Znao sam da su bili ljuti, ali..."

B92 pre 16 sati
Košarkaš Bajerna Spenser Dinvidi govorio je o svom iskustvu sa utakmice protiv Partizana. Na ovom meču, atmosfera nije bila onakva kako se viđa na svakom duelu crno-belih koji se igra u Beogradskoj Areni. Utakmica je došla neposredno posle odlaska Željka… »
Dinvidi o zvižducima grobara crno-belima: Dubok trag trenera…

Dinvidi o zvižducima grobara crno-belima: Dubok trag trenera…

Sport klub pre 17 sati
Američki plejmejker Spenser Dinvidi došao je u Bajern Minhen kao veliko pojačanje posle decenijske NBA karijere, ali su Bavarci na učinku 1-9 od dolaska 32-godišnjaka rodom iz Los Anđelesa. Naravno, na njega je najveći utisak ostavila atmosfera u glavnom… »

Vesti dana »