Povezane vesti
"Otišao sam na nastup, morali da me traže" Pevača sačekala vojna policija na aerodromu: "Držali me do uveče"
Telegraf 21.12.2025
Pevač Jašar Ahmedovski svojevremeno je doživeo nesvakidašnju situaciju na aerodromu, kada ga je, po povratku sa nastupa, sačekala vojna policija. Iako je znao da mora da se javi nadležnim organima zbog služenja vojnog roka, Jašar je ipak odlučio da… »
Pevača (60) na aerodromu sačekala Vojna policija: Otišao na tezgu u Nemačku i nije se javljao: "Bio je haos, držali su me do…
Blic 21.12.2025
U 1988. godini, nakon zabranjenog odlaska u inostranstvo, bio je preusmeren u vojsku da služi obavezan vojni rok Nakon razgovora sa nadležnima imao je mogućnost da osnuje i orkestar Pevač Jašar Ahmedovski imao je nesvakidašnju situaciju jednom prilikom… »
Vesti dana »
Od nestanka na Senjaku do hapšenja Veselina Milića: Hronologija slučaja koji je uzdrmao MUP
Insajder pre 2 satajoš 88 povezanih
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 3 satajoš 29 povezanih
Pomoćni trener Zvezde Nenad Sakić posle remija sa Radnikom: "Momci zaslužuju da Marakana u petak bude puna"
Dnevnik pre 58 minutajoš 58 povezanih
Igrači Srbije napravili feštu: Ovako se slavilo u Mađarskoj! Evo šta su rekli heroji nacije! (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 52 povezane