Povezane vesti
Preminula sestra Džordža Klunija nakon teške borbe sa rakom, glumac se oglasio
Nova pre 3 sata
Adelija Ada Zajdler (65), starija sestra Džordža Klunija (64), preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini života nakon hrabre borbe sa rakom. Tužnu vest potvrdio je sam glumac, opisujući sestru kao svoju heroinu, koja se sa teškom bolešću nosila sa… »
Rođena sestra Džordža Klunija izgubila bitku sa rakom: Bila je moj heroj!
Hello pre 6 sati
Rođena sestra Džordža Klunija, Adelija Ada Zajdler, preminula je u petak, 19. decembra, potvrdio je glumac za magazin “People”. Imala je 65 godina i već neko vreme vodila je borbu sa rakom. - Suočila se sa rakom hrabro, i uz dozu humora. Nikada nisam… »
Zbogom, moja heroina: Džordž Kluni se oprostio od voljene sestre Ade
Story pre 7 sati
Porodicu jednog od najvoljenijih holivudskih glumaca zadesila je velika tuga. Starija sestra Džordža Klunija, Adelija Ada Zajdler, preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini života, nakon duge i teške borbe s rakom. Vest je potvrdio sam glumac… »
Džordž Kluni objavio tužne vesti: "Umrla je moja heroina"
B92 pre 8 sati
Adelija Ada Zajdler (65), starija sestra Džordža Klunija (64), preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini nakon hrabre borbe sa rakom. Tužnu vest potvrdio je i sam glumac, opisujući svoju sestru kao svoju heroinu koja se nosila sa teškom bolešću sa… »
Umrla sestra Džordža Klunija: Oglasio se glumac skrhan bolom
Kurir pre 9 sati
Adelija Ada Zidler (65), starija sestra Džordža Klunija (64), preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini života nakon hrabre borbe s rakom. Tužnu vest potvrdio je sam glumac, opisavši sestru kao svoju heroinu koja se s teškom bolešću nosila s… »
Vesti dana »
Protest studenata u Pazaru, u odbranu DUNP stižu građani iz cele Srbije (blog)
Novi magazin pre 29 minutajoš 51 povezana
Vučić: Dogovoren nastavak vojno-tehničke i energetske saradnje sa Slovačkom, Pelegrini: Srbija je za Slovačku najbitniji privredni partner u regionu
RTS pre 30 minutajoš 24 povezane
Početak zime 2025: zimski solsticij, vremenske prilike i najave meteorologa
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 44 povezane
"Male zemlje oko nas korišćene za obuzdavanje Srbije" Vučić o klasteru 3: "Tražila se politička poslušnost"
Blic pre 55 minutajoš 17 povezanih
Poznato kad Zvezda predstavlja Dejana Stankovića: Crveno-beli zakazali promociju novog trenera!
Kurir pre 5 minutajoš 62 povezane