Povezane vesti
Preminula sestra Džordža Klunija nakon teške borbe sa rakom, glumac se oglasio
Nova pre 21 dana
Adelija Ada Zajdler (65), starija sestra Džordža Klunija (64), preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini života nakon hrabre borbe sa rakom. Tužnu vest potvrdio je sam glumac, opisujući sestru kao svoju heroinu, koja se sa teškom bolešću nosila sa… »
Rođena sestra Džordža Klunija izgubila bitku sa rakom: Bila je moj heroj!
Hello pre 21 dana
Rođena sestra Džordža Klunija, Adelija Ada Zajdler, preminula je u petak, 19. decembra, potvrdio je glumac za magazin “People”. Imala je 65 godina i već neko vreme vodila je borbu sa rakom. - Suočila se sa rakom hrabro, i uz dozu humora. Nikada nisam… »
Zbogom, moja heroina: Džordž Kluni se oprostio od voljene sestre Ade
Story pre 22 dana
Porodicu jednog od najvoljenijih holivudskih glumaca zadesila je velika tuga. Starija sestra Džordža Klunija, Adelija Ada Zajdler, preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini života, nakon duge i teške borbe s rakom. Vest je potvrdio sam glumac… »
Džordž Kluni objavio tužne vesti: "Umrla je moja heroina"
B92 pre 22 dana
Adelija Ada Zajdler (65), starija sestra Džordža Klunija (64), preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini nakon hrabre borbe sa rakom. Tužnu vest potvrdio je i sam glumac, opisujući svoju sestru kao svoju heroinu koja se nosila sa teškom bolešću sa… »
Umrla sestra Džordža Klunija: Oglasio se glumac skrhan bolom
Kurir pre 22 dana
Adelija Ada Zidler (65), starija sestra Džordža Klunija (64), preminula je u petak, 19. decembra, u 65. godini života nakon hrabre borbe s rakom. Tužnu vest potvrdio je sam glumac, opisavši sestru kao svoju heroinu koja se s teškom bolešću nosila s… »
Vesti dana »
Danas počinju prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama u Srbiji o trošku Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)
OK radio pre 1 satjoš 32 povezane
Crveni krst Srbije: Urgentna pomoć za više od 400 najugroženijih domaćinstava
Euronews pre 11 minutajoš 53 povezane
Neverovatan duel u Melburnu: Dušan Lajović od dobijenog stigao do izgubljenog meča, ali na kraju je ipak slavio
Danas pre 31 minutajoš 25 povezanih