Povezane vesti

Osetili ukus moći, a život ih bacio u ponor Slava im je trajala 5 minuta: Završili na kazanu, u bedi i nemaštini, on bi bio na…

Osetili ukus moći, a život ih bacio u ponor Slava im je trajala 5 minuta: Završili na kazanu, u bedi i nemaštini, on bi bio na…

Kurir pre 8 sati
Javni život i estrada definitivno ne garantuju lagodan život i glamur kako to sve izgleda u medijima. Mnoge ličnosti su od vrtoglavog uspeha i slave stigle do siromaštva i ruba egzistencije, te danas krpe kraj sa krajem kako bi preživeli. Jedan od tih… »
Proslavili se, a danas krpe kraj sa krajem: Ove javne ličnosti žive u teškim uslovima: Jednom muzičaru je pomogao Šaban, večno…

Proslavili se, a danas krpe kraj sa krajem: Ove javne ličnosti žive u teškim uslovima: Jednom muzičaru je pomogao Šaban, večno…

Blic pre 13 sati
Saša Imerović, bivši bubnjar, suočava se sa životnim izazovima nakon povrede oka Glumica Vesna Pećanac preživela je teške finansijske i emocionalne trenutke u svom životu Javni život često deluje glamurozno, ali iza reflektora kriju se teške sudbine… »
Radio sa Šabanom Šaulićem, a danas se hrani u crkvenoj kuhinji: Bolna ispovest našeg muzičara: "Zbog njega imam krov nad…

Radio sa Šabanom Šaulićem, a danas se hrani u crkvenoj kuhinji: Bolna ispovest našeg muzičara: "Zbog njega imam krov nad…

Alo pre 13 sati
Ističe da bi ostao gledan da nema crkvene kuhinje. Saša Imerović, poznat kao Bata (56), nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, danas živi u teškim uslovima i hrani se u crkvenoj kuhinji zbog povrede oka koja ga je primorala da prestane da svira. - Radio sam… »
Radio sa Šabanom Šaulićem, a sad preživljava uz pomoć crkvene kuhinje: "Da nije bilo njega, bio bih na ulici"

Radio sa Šabanom Šaulićem, a sad preživljava uz pomoć crkvene kuhinje: "Da nije bilo njega, bio bih na ulici"

Telegraf pre 14 sati
Saša Imerović, poznat kao Bata (56), nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, danas živi u teškim uslovima i hrani se u crkvenoj kuhinji zbog povrede oka koja ga je primorala da prestane da svira. - Radio sam i u "Obući Beograd" 22 godine i četiri meseca… »
Nastupao sa Šabanom Šaulićem, sad se hrani u kuhinji: Penzija 22.000 dinara, da nije bilo njega živeo bi na ulici

Nastupao sa Šabanom Šaulićem, sad se hrani u kuhinji: Penzija 22.000 dinara, da nije bilo njega živeo bi na ulici

Mondo pre 15 sati
Nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, muzičar Saša Imerović, zvani Bata, koji je godinama svirao po kafanama sa kraljem narodne muzike, zbog povrede oka morao je da prestane da radi i sad živi u teškim uslovima i hrani se u crkvenoj kuhinji. "Radio sam i u… »
Bubnjar nastupao sa šabanom, sad živi na crkvenom kazanu: Da nije bilo njega, živeo bih na ulici

Bubnjar nastupao sa šabanom, sad živi na crkvenom kazanu: Da nije bilo njega, živeo bih na ulici

Kurir pre 16 sati
Nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, muzičar Saša Imerović, zvani Bata, koji je godinama svirao po kafanama sa kraljem narodne muzike, zbog povrede oka morao je da prestane da radi i sad živi u teškim uslovima i hrani se u crkvenoj kuhinji. - Radio sam i u… »
Muzičar (56) godinama nastupao sa Šabanom Šaulićem, a sad se hrani u crkvenoj kuhinji: "Da nije bilo njega živeo bih na ulici"…

Muzičar (56) godinama nastupao sa Šabanom Šaulićem, a sad se hrani u crkvenoj kuhinji: "Da nije bilo njega živeo bih na ulici"…

Blic pre 17 sati
Preporuke Šabana Šaulića omogućile su mu kupovinu garsonjere od zarađenog novca od muzike. Imerović izražava zahvalnost volonterima i crkvenoj kuhinji na pruženoj podršci. Nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, muzičar Saša Imerović, zvani Bata (56), koji je… »

Vesti dana »