Povezane vesti
„Moskva ima duge ruke“: Rus bio meta špijuna u Crnoj Gori, da li je proterivanje ruskih diplomata povezano sa slučajem?
Danas 21.12.2025
„Ja sam nepodoban… a Moskva ima veoma duge ruke“. Ovako ruski državljanin Kiril Kačur za Radio Slobodna Evropa sumira razloge zbog kojih se našao na meti špijunske operacije u Crnoj Gori. Britanske vlasti su utvrdile da je šestoro bugarskih državljana… »
Bugari špijunirali Rusa i isplanirali otmicu, pa "pali" u Crnoj Gori
B92 21.12.2025
Ruski državljanin Kiril Kačur, bivši službenik ruskog Istražnog komiteta, tvrdi da je bio meta ruske špijunske operacije u Crnoj Gori zbog političkog delovanja i advokatskog rada, zbog čega je šestoro bugarskih državljana osuđeno na 50 godina zatvora… »
Ovo su ljudi koji su sejali haos na Balkanu! Bugari isplanirali otmicu Rusa u Crnoj Gori, za njegovu glavu nuđeno milion evra…
Blic 21.12.2025
Meta operacija uključivala je novinare i istraživače, koji su bili praćeni širom Evrope Dokazi uključuju komunikaciju, finansijske dokumente i špijunsku opremu pronađenu kod osumnjičenih "Ja sam nepodoban, a Moskva ima veoma duge ruke." Ovako ruski… »
Kako su Bugari predvođeni Austrijancem planirali otmicu Rusa iz Crne Gore
Nova 21.12.2025
„Ja sam nepodoban… a Moskva ima veoma duge ruke“, ovim rečima ruski državljanin Kiril Kačur opisuje za Radio Slobodna Evropa kako je postao meta složene špijunske operacije u Crnoj Gori. Britanske vlasti su utvrdile da je grupa od šest bugarskih… »
Vesti dana »
Posle hladnog jutra, lep je dan pred nama: Evo šta prognozira RHMZ za utorak
Dnevnik pre 59 minutajoš 17 povezanih
Šapić negira da je udario odbornicu, kaže da ju je odgurnuo kako bi se odbranio od njenog supruga
N1 Info pre 9 minutajoš 11 povezanih
Kijev probudile detonacije, Rusi ponovo tukli balističkim raketama! Ima mrtvih, među ranjenima troje dece: Udar na prestonicu Ukrajine u gluvo doba noći (video)
Kurir pre 14 minutajoš 4 povezane
Prva žena koju će država Tenesi pogubiti u 200 godina: Ko je Krista Pajk i koji je zločin počinila
Radio 021 pre 29 minutajoš 3 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane