Povezane vesti

Bugari špijunirali Rusa i isplanirali otmicu, pa "pali" u Crnoj Gori

Bugari špijunirali Rusa i isplanirali otmicu, pa "pali" u Crnoj Gori

B92 pre 1 sat
Ruski državljanin Kiril Kačur, bivši službenik ruskog Istražnog komiteta, tvrdi da je bio meta ruske špijunske operacije u Crnoj Gori zbog političkog delovanja i advokatskog rada, zbog čega je šestoro bugarskih državljana osuđeno na 50 godina zatvora… »
Ovo su ljudi koji su sejali haos na Balkanu! Bugari isplanirali otmicu Rusa u Crnoj Gori, za njegovu glavu nuđeno milion evra…

Ovo su ljudi koji su sejali haos na Balkanu! Bugari isplanirali otmicu Rusa u Crnoj Gori, za njegovu glavu nuđeno milion evra…

Blic pre 3 sata
Meta operacija uključivala je novinare i istraživače, koji su bili praćeni širom Evrope Dokazi uključuju komunikaciju, finansijske dokumente i špijunsku opremu pronađenu kod osumnjičenih "Ja sam nepodoban, a Moskva ima veoma duge ruke." Ovako ruski… »
Kako su Bugari predvođeni Austrijancem planirali otmicu Rusa iz Crne Gore

Kako su Bugari predvođeni Austrijancem planirali otmicu Rusa iz Crne Gore

Nova pre 4 sati
„Ja sam nepodoban… a Moskva ima veoma duge ruke“, ovim rečima ruski državljanin Kiril Kačur opisuje za Radio Slobodna Evropa kako je postao meta složene špijunske operacije u Crnoj Gori. Britanske vlasti su utvrdile da je grupa od šest bugarskih… »

Vesti dana »