Povezane vesti
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez 'ššš' i nervoze
BBC News pre 6 sati
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav… »
NIN pre 6 sati
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez ‘ššš’ i nervoze
Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o… »
Danas pre 6 sati
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
Danas pre 6 sati
Radio 021 pre 6 sati
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male… »
Vesti dana »
(BLOG) Šajkača, kefija i fes u Pazaru: Studenti na konjima došli na protest, biciklistima dodeljene zahvalnice
N1 Info pre 25 minutajoš 49 povezanih
"Dogovorili smo kako da nastavimo vojnu saradnju," Vučić posle sastanka sa Pelegrinijem: "Zahvalni Slovačkoj na poštovanju teritorijalnog integriteta" (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 22 povezane
Crvena zvezda dobija novog trenera: Milojević otišao, naslednik (ponovo) Dejan Stanković?
BBC News pre 15 minutajoš 52 povezane
Incident u Kosjeriću: Predsednik opštine i njegov sin se svađali s građanima ispred kafane, intervenisala policija
N1 Info pre 5 satijoš 21 povezana