Povezane vesti
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez 'ššš' i nervoze
BBC News 21.12.2025
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav… »
NIN 21.12.2025
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez ‘ššš’ i nervoze
Danas 21.12.2025
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
Danas 21.12.2025
Radio 021 21.12.2025
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male… »
Južne vesti 21.12.2025
Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o… »
Vesti dana »
Ministar odbrane Izraela najavio jače napade na Iran u narednoj nedelji
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Pristalice SNS okupljaju se ispred Arene, zatvoren deo Bulevara Zorana Đinđića, Novi Beograd pun autobusa
N1 Info pre 42 minutajoš 25 povezanih
Nuklearna agencija UN poziva na uzdržanost nakon napada na nuklearni kompleks u Iranu
N1 Info pre 47 minutajoš 57 povezanih
Šok odluka pred Večiti derbi! Nesvakidašnji potez čelnika ABA lige - sve na zahtev Partizana!
Kurir pre 57 minutajoš 28 povezanih
Samčović sačuvao bod! Novi Pazar odigrao nerešeno protiv Javora
IndeksOnline pre 2 minutajoš 32 povezane