Povezane vesti
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez 'ššš' i nervoze
BBC News 21.12.2025
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav… »
NIN 21.12.2025
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez ‘ššš’ i nervoze
Južne vesti 21.12.2025
Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o… »
Danas 21.12.2025
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
Danas 21.12.2025
Radio 021 21.12.2025
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male… »
Vesti dana »
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Pentagon razmatra preusmeravanje raketa i municije sa Ukrajine za sukob u Iranu
NIN pre 14 minutajoš 75 povezanih
SNS u terensku kampanju izvukla gotovo sve: Uključili se i vlasnici udarnih medijskih pesnica režima – Vučićević i Mitrović
Cenzolovka pre 2 satajoš 22 povezane
Hrvatski sudija prijavljen policiji u Tuzli: Haos u ABA ligi, novinari tvrde da ih je opsovao usred meča
Mondo pre 44 minutajoš 38 povezanih