Povezane vesti
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez 'ššš' i nervoze
BBC News 21.12.2025
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav… »
NIN 21.12.2025
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez ‘ššš’ i nervoze
Danas 21.12.2025
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
Danas 21.12.2025
Radio 021 21.12.2025
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male… »
Južne vesti 21.12.2025
Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o… »
Vesti dana »
Sledi preokret! Očekuje nas 16 stepeni, pa stiže sneg: Ovo je datum novog zahlađenja
Telegraf pre 15 minutajoš 24 povezane
Bil i Hilari Klinton pristali da svedoče u okviru kongresne istrage o Epstinu
RTS pre 26 minutajoš 21 povezana
Oštetio budžet opštine Odžaci za 833.000 dinara, novac za projekte potrošio na nabavku računara
Beta pre 56 minutajoš 12 povezanih
Ruski napad na Ukrajinu na -20 stepeni, eksplozije u Kijevu i Harkovu — povređeni civili
RTS pre 26 minutajoš 13 povezanih