Povezane vesti
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez 'ššš' i nervoze
BBC News pre 22 dana
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav… »
NIN pre 22 dana
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
U bioskopu za bebe sa mojom dvogodišnjom ćerkom: Bez ‘ššš’ i nervoze
Južne vesti pre 22 dana
Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o… »
Danas pre 22 dana
Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male dece takav izlazak često deluje kao nemoguća misija. Ipak, ako ste mama ili tata koji i dalje maštaju o udobnom sedištu… »
Danas pre 22 dana
Radio 021 pre 22 dana
Film smo gledale pet minuta, a ostatak vremena se jurile po sali. Ali, ovo iskustvo svima preporučujem. Getty Images Za mnoge je odlazak u bioskop sinonim za opuštanje, beg od svakodnevice i nekoliko sati mira u mraku sale. Međutim, za roditelje male… »
Vesti dana »
(Foto, video) Težak lančani sudar kod "Laste" Jedna osoba ispala iz vozila, automobili smrskani: Na licu mesta policija i Hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
(Video) Ovakvu tortu nikad niste videli: Sin Borka Radivojevića proslavio 18. rođendan, a o ovim detaljima svi pričaju: Baka slavljenika lepi đaniju novčanice
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana
Poznato kada Srbija nastupa na Evroviziji 2026: Održan žreb u Beču, ovo je konačan spisak
Blic pre 3 satajoš 1 povezana