Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 29 minutajoš 76 povezanih
Još tri dana, zbog velikog interesovanja: U Somboru produžen rok za podnošenje prijava za upis bespravno izgrađenih objekata
Večernje novosti pre 1 satjoš 86 povezanih
Uspostavljena Komisija za reviziju biračkog spiska: Tek će se videti da li vlast ima nameru da uredi ovaj dokument
Mašina pre 1 satjoš 25 povezanih
Opasna pojava stiže na Balkan! U Hrvatskoj će padati blato s neba, izdato upozorenje: Čuvajte se, strašnije nego što mislite
Blic pre 3 satajoš 32 povezane