Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
Završen pretres stana brata Mila Đukanovića u Podgorici, inspektori krenuli ka Nikšiću
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 1 satjoš 1 povezana