Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
Američki napadi, pozivi na osvetu i ministar iz Srbije: Sahrana iranskog ajatolaha Alija Hamneija
BBC News pre 39 minutajoš 31 povezana
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO Nastavljeno vanredno zasedanje Skupštine Srbije: Poslanici o amandmanima na Predlog zakona o roditeljima negovateljima
Insajder pre 24 minutajoš 22 povezane
Ponovni okršaj SAD i Irana zbog Ormuskog moreuza: Da li je mir na Bliskom istoku na vidiku?
Euronews pre 59 minutajoš 22 povezane