Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
Danas su Mladenci – praznik mladih bračnih parova, ljubavi, sloge i dobrih želja
Jugmedia pre 49 minutajoš 27 povezanih
VIDEO Dramatični snimci iz Istanbula nakon eksplozije: Iz ruševina izvučeno devet osoba, za još dvoje se traga
Nova pre 9 minutajoš 18 povezanih
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom /video/
Sputnik pre 4 satijoš 27 povezanih
Simonović izuzetno poštuje Penjaroju, smatra da je fenomenalan: Čuveni bivši košarkaš Crvene zvezde potpuno jasan!
Hot sport pre 44 minutajoš 24 povezane