Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
"Imamo potpunu kontrolu" Tramp ponovo preti Iranu: "Ovo je poslednja šansa..."
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Taki se oglasio nakon što je Maja razlupala asminu automobil: Šokiran onim što čuje: Sve što ima da kaže stalo u dve rečenice
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo, najviša temperatura i do 40 stepeni
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Otkriveno više od kilogram marihuane u Kruševcu uhapšen osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojnih droga
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana