Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
Nikola Jokić pobesneo, hteo da prebije provokatora: Pogledajte kako je Dort na kvarno udario Srbina
Mondo pre 9 minutajoš 6 povezanih
Poslednji februarski dan u znaku sunca – posle svežeg jutra, temperatura do 16 stepeni
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 10 satijoš 2 povezane