Povezane vesti
Favr završio trenersku karijeru
Politika 21.12.2025
To je to, rekao je švajcarski fudbalski stručnjak. Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr, saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. „Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to”, rekao je Favr u… »
Favr "odsvirao" kraj
Sportske.net 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Švajcarski trener otišao u penziju
B92 21.12.2025
Švajcarski fudbalski stručnjak Lusijen Favr saopštio je danas da je završio trenersku karijeru. "Doneo sam odluku pre nekog vremena, pošto sam sve uradio, dovoljno je. To je to", rekao je Favr u intervjuu za švajcarski list Blik. Favr (68) je poslednji… »
Vesti dana »
Viktor Orban priznao poraz i čestitao Peteru Magyaru pobedu na izborima
Bloomberg Adria pre 0 minutajoš 240 povezanih
Tramp predviđa da će se Iran vratiti za pregovarački sto: "Mogao bih da ih uništim za jedan dan"
N1 Info pre 6 satijoš 43 povezane
Makabi se nije previše trudio protiv Hapoela, gradski derbi rutinski pripao crvenima: Igrač koji se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom blizu tripl-dabla!
Hot sport pre 0 minutajoš 39 povezanih
"Idem na sve ili ništa, uništiću ih za jedan dan!" Više od 20 sati drame, epilog - na ivici nasilja! Propali pregovori između SAD i Irana, Tramp zatvara Ormuski moreuz, učestvuje i NATO (foto, video)
Blic pre 0 minutajoš 58 povezanih
Crvena zvezda dobila lošu vest iz Evrolige: Željko gledao kako se njegov kum raduje u Pioniru
Mondo pre 20 minutajoš 40 povezanih