Povezane vesti

"Čula sam se sa njim pre nego što je umro" Pevačica pročitala poslednju poruku koju je dobila od Saše Popovića: To čuvam...…

"Čula sam se sa njim pre nego što je umro" Pevačica pročitala poslednju poruku koju je dobila od Saše Popovića: To čuvam...…

Kurir pre 3 sata
Slađana Mandić, koja se proslavila 2012. godine u takmičenju " Zvezde Granda", otkrila je koja je poslednja poruka koju je dobila od Saše Popovića. Naime, Slađana Mandić se prisetila Saše Popovića, koji je preminuo u martu ove godine. Ona je otkrila i… »
Pevačica pročitala poslednju poruku koju je dobila od Saše Popovića: "Čula sam se sa njim pre nego što je umro, čuvaću je…

Pevačica pročitala poslednju poruku koju je dobila od Saše Popovića: "Čula sam se sa njim pre nego što je umro, čuvaću je…

Blic pre 4 sati
Mandić izražava žaljenje zbog preranog odlaska Popovića, nazivajući ga ključnim podrškom u svojoj muzičkoj karijeri. Dokumentarni film o Saši Popoviću trenutno se snima, kako bi prikazao njegov život i značaj za estradni svet. Pevačica Slađana Mandić… »
"Čula sam se sa Saletom pred smrt": Pevačica pokazala poslednju poruku Popovića, otkrila koliko joj je pomogao

"Čula sam se sa Saletom pred smrt": Pevačica pokazala poslednju poruku Popovića, otkrila koliko joj je pomogao

Mondo pre 5 sati
Pevačica Slađana Mandić proslavila se 2012. godine u takmičenju "Zvezde Granda", a kako je sada pred našim kamerema rekla, od samog početka imala je veliku podršku Lepe Brene, ali i Saše Popovića. Pogledajte fotografije Slađane Mandić: "Brena je jedna… »
"Čula sam se sa njim malo pre smrti": Pevačica pročitala poslednju poruku Saše Popovića - "Čuvaću je zauvek"

"Čula sam se sa njim malo pre smrti": Pevačica pročitala poslednju poruku Saše Popovića - "Čuvaću je zauvek"

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Slađana Mandić proslavila se 2012. godine u takmičenju "Zvezde Granda", a kako je sada pred našim kamerema rekla, od samog početka imala je veliku podršku Lepe Brene, ali i Saše Popovića. - Brena je jedna carica i lafica. Ona je bila moja… »

Vesti dana »