Повезане вести
"Чула сам се са њим пре него што је умро" Певачица прочитала последњу поруку коју је добила од Саше Поповића: То чувам...…
Курир 21.12.2025
Слађана Мандић, која се прославила 2012. године у такмичењу " Звезде Гранда", открила је која је последња порука коју је добила од Саше Поповића. Наиме, Слађана Мандић се присетила Саше Поповића, који је преминуо у марту ове… »
Певачица прочитала последњу поруку коју је добила од Саше Поповића: "Чула сам се са њим пре него што је умро, чуваћу је…
Блиц 21.12.2025
Мандић изражава жаљење због прераног одласка Поповића, називајући га кључним подршком у својој музичкој каријери. Документарни филм о Саши Поповићу тренутно се снима, како би приказао његов живот и значај за естрадни свет… »
"Чула сам се са Салетом пред смрт": Певачица показала последњу поруку Поповића, открила колико јој је помогао
Мондо 21.12.2025
Певачица Слађана Мандић прославила се 2012. године у такмичењу "Звезде Гранда", а како је сада пред нашим камерема рекла, од самог почетка имала је велику подршку Лепе Брене, али и Саше Поповића. Погледајте фотографије Слађане… »
"Чула сам се са њим мало пре смрти": Певачица прочитала последњу поруку Саше Поповића - "Чуваћу је заувек"
Телеграф 21.12.2025
Певачица Слађана Мандић прославила се 2012. године у такмичењу "Звезде Гранда", а како је сада пред нашим камерема рекла, од самог почетка имала је велику подршку Лепе Брене, али и Саше Поповића. - Брена је једна царица и… »
Вести дана »
У Србији нестабилно време уз повремене пљускове, грмљавину, град и јак ветар, у Војводини претежено сунчано
РТВ пре 4 сатијош 1 повезана
Тањга незадовољан због односа према играчима Војводине: „То је доказ да нас не цене и то треба да нам буде подстрек да напредујемо у сваком погледу“
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Путин: "Напад украјинских снага на школу у Луганску је терористички напад"
Телеграф пре 32 минутајош 3 повезане
Црвена звезда прославила титулу шампиона Србије: Четворица подигла пехар (ФОТО)
Данас пре 4 сатијош 1 повезана