Povezane vesti
Istorijski i poražavajući učinak Totenhema
Sportske.net pre 3 sata
Totenhem je prošlu sezonu završio kao prvi "iznad" crte u Premijer ligi, osvojio je Ligu Evrope, ali taj veliki uspeh nije spasio menadžera Angea Postekoglua, koji je izgubio posao zbog katastorfalnih rezultata u domaćem šampionatu. Stigao je Tomas Frank… »
Platiš 2.500 funti, gledaš najgori Totenhem od 1915.
B92 pre 3 sata
Navijači Totenhema jedva čekaju kraj 2025. godine, nakon što sezone u kojoj je njihov tim na domaćem terenu upisao svega četiri pobede u Premijer ligi, i to na stadionu vrednom milijardu funti. Iako se godina ne može nazvati potpunim promašajem, s… »
Slot: Kao da smo mi igrali sa devetoricom, ali sam zadovoljan
Sport klub pre 4 sati
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot izjavio je da nije siguran u kakvom je stanju Aleksandar Isak, nakon što se reprezentativac Švedske povredio tokom meča sa Totenhemom. Redsi su pobedili Totenhem kao gosti u utakmici 17. kola Premijer lige rezultatom… »
Slot kritikovao igrače: "Kao da je nas bilo devet na terenu"
B92 pre 4 sati
Liverpul je uz mnogo nerviranja i neizvesnosti na kraju uspeo da stigne do pobede na utakmici protiv Totenhema. Imali su Redsi dva igrača više u finišu meča, ali morali da strepe do poslednjeg minuta za pobedu u Londonu rezultatom 2:1. "Iskreno, mislio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Ili oni ili mi“: Blokirane ključne saobraćajnice, studenti u Pazar stigli i na konjima
Nova pre 21 minutajoš 46 povezanih
Početak zime 2025: zimski solsticij i vremenske prilike u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
Partizan je zaljubljen u pozajmljenog fudbalera: Zbog Jovana Miloševića postoji borba za titulu
Mondo pre 26 minutajoš 50 povezanih
Sastankom sa Vučićem slovački predsednik Pelegrini počeo posetu Srbiji
Beta pre 41 minutajoš 18 povezanih
U Kosjeriću je noćas grupa od 50 građana napala predsednika opštine Žarka Đokića i njegovog sina
Glas Zapadne Srbije pre 4 satijoš 20 povezanih