Povezane vesti
"Ako sam stara, nisam za bacanje" Zlata Petrović vodila buran život, sad kuka: Moj ljubavni status je nikakav
Kurir pre 7 sati
Pevačica Zlata Petrović je otvoreno progovorila o trenutnom emotivnom statusu, udvaranjima, ali i stavovima o neobaveznim ljubavnim odnosima. Zlata je o svom turbulentnom ljubavnom životu godinama govori bez zadrške, a njene izjave i danas intrigiraju… »
Hvalila se na sva zvona da je bila "dobra" ljubavnica, a pevačica se sad žali što u 63. godini nema udvarače: "Nisam za…
Blic pre 11 sati
Zlata je otvoreno govorila o svojim prošlim vezama, uključujući i one sa oženjenim muškarcima. Naglašava da nikada nije ulazila u veze iz koristi već iz zadovoljstva i da samostalno zarađuje. Pevačica Zlata Petrović (63) je ranije otvoreno govorila o… »
"Ako sam stara, nisam za bacanje" Zlata Petrović vodila buran život, sad kuka: Moj ljubavni status je nikakav
Kurir pre 13 sati
Pevačica Zlata Petrović je otvoreno progovorila o trenutnom emotivnom statusu, udvaranjima, ali i stavovima o neobaveznim ljubavnim odnosima. Zlata je o svom turbulentnom ljubavnom životu godinama govori bez zadrške, a njene izjave i danas intrigiraju… »
Pevačica iz "Kombinacije" dobila sina: Imala odnose na jednu noć, a sada priznaje: "Odmah sam legla u krevet"
Alo pre 12 sati
Pevačica ne krije da je sa tadašnjim partnerom imala intimne odnose čim su se upoznali. Zlata Petrović nedavno je progovorila o svom ljubavnom životu, kada je istakla da je iz kombinacije za jednu noć dobila sina Jovana Pejića. - Moje ljubavno stanje je… »
Vesti dana »
(Grafikon) Temperature padaju i do minus 15! RHMZ upravo objavio najnoviju prognozu do kraja januara, a jedan detalj svima će zapasti za oko
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 44 minutajoš 4 povezane
Umerov: Američka i ukrajinska delegacija na Floridi rade na planu od 20 tačaka
Politika pre 15 minutajoš 3 povezane