Povezane vesti

"Rođeni otac me je ucenjivao" Pevačica o svađi u porodici, u ovome su uspeli da je spreče

"Rođeni otac me je ucenjivao" Pevačica o svađi u porodici, u ovome su uspeli da je spreče

Alo pre 2 sata
Nakon ucene je pristala da se odrekne jedne stvari. Pevačica Kaja Ostojić ispričala je zanimljivu priču iz svoje tinejdžerske faze, otkrivši kako je njena želja za pirsinzima i tetovažama naišla na otpor roditelja. Pored toga, priznala je da je otac… »
"Otac je saznao za to i ucenio me": Pevačica priznala da je jednim potezom zgranula sve, evo o čemu je reč

"Otac je saznao za to i ucenio me": Pevačica priznala da je jednim potezom zgranula sve, evo o čemu je reč

Mondo pre 3 sata
Pevačica Kaja Ostojić ispričala je kako je kao tinejdžerka bila veoma nestašna kada su joj razne misli prolazile kroz glavu. Tako je imala veliku želju da odradi pirsinge i tetovaže, zbog čega se posle i pokajala. Pogledajte fotografije Kaje Ostojić… »
"Rođeni otac me je ucenjivao" Pevačica se prisetila svađe u porodici, a evo u čemu su roditelji uspeli da je spreče

"Rođeni otac me je ucenjivao" Pevačica se prisetila svađe u porodici, a evo u čemu su roditelji uspeli da je spreče

Blic pre 3 sata
Otkrila je da joj pirsing na pupku nije dobro zarastao, što je izazivalo trajne probleme Kaja je priznala da je uprkos problemima pokušavala da ga sakrije od roditelja Pevačica Kaja Ostojić podelila je zanimljivu priču iz svoje tinejdžerske faze… »
"Otac me je ucenio da to uradim": Kaja Ostojić otkrila nepoznate detalje iz detinjstva

"Otac me je ucenio da to uradim": Kaja Ostojić otkrila nepoznate detalje iz detinjstva

Kurir pre 4 sati
Pevačica Kaja Ostojić otkrila je kako je kao tinejdžerka bila veoma nestašna, zbog čega je otac morao da je uceni kako bi skinula pirsing. Pevačica koja je nedavno posetila ćerku u Americi je u podkastu "Na krilima zmaja" ispričala kako je kao… »

Vesti dana »