Povezane vesti
"Dešavalo se da vade pištolje": Goga Sekulić progovorila o estradi, otkrila ko se drogira
Mondo pre 14 sati
Pevačica Goga Sekulić otvoreno je govorila o kolegama na estradi koji konzumiraju drogu, ističući da su to uglavnom oni koji se, kako kaže, prave fini. Istovremeno, otkrila je kako balansira karijeru sa privatnim životom i brigom o zdravlju. Pevačica je… »
"Ne drogiram se, ne znam da li je glupo u ovim godinama da počnem" Goga o estradi i kolegama koje konzumiraju nedozvoljene…
Kurir pre 14 sati
Goga Sekulić progovorila je o kolegama koji se drogiraju na estradi i tvrdi da drogu konzumiraju oni koji se, kako kaže, prave fini. Naime, pevačica je najpre otkrila da sprema za publiku nove pesme koje će ličiti na one kojima ja harala u regionu. -… »
"Vadili su pištolje" Goga Sekulić otkrila istinu o estradi, šokirala priznanjem ko se drogira: "Prave se fini"
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Goga Sekulić otvoreno je govorila o kolegama na estradi koji konzumiraju drogu, ističući da su to uglavnom oni koji se, kako kaže, prave fini. Istovremeno, otkrila je kako balansira karijeru sa privatnim životom i brigom o zdravlju. Naime, Goga… »
(Video) Goga Sekulić ne želi više da ćuti: Šokirala priznanjem, otkrila ko se drogira na estradi: "Prave se fini"
Blic pre 16 sati
Podelila je svoja iskustva sa problematičnim situacijama na estradi, poput tuča i pretnji. Govoreći o nezgodi, spomenula je probleme sa kičmom koji i dalje utiču na njen život i aktivnosti. Pevačica Goga Sekulić progovorila je o kolegama koji se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
"Bulji u telefon non-stop, pa mi kuka kako ga boli vrat!", ali i "Ja ga bez toga ne šaljem nigde!": Burne i oprečne reakcije roditelja na nov zakon o zabrani mobilnih u školama
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane
Razrađen plan od 20 tačaka Ukrajinska delegacija na Floridi: "Prioritet je da se zaustavi ubijanje"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane