Povezane vesti
"Muž me je pozvao i rekao: Ne mogu više!" Pevačica se dva puta razvodila: "U sebi sam govorila: Bože, hvala ti."
Kurir pre 12 sati
Pevačica Jelena Gerbec dva puta se udavala i razvodila od istog čoveka, a sada je otkrila zbog čega je došlo do rastanka. Progovorila je o prijateljstvu sa pevačicom Janom Todorović i otkrila da li joj je koleginicin muž kupio budu, kako se pisalo. -… »
"Muž me je pozvao i rekao: Ne mogu više ovako! U sebi sam govorila: Bože, hvala ti": Pevačica se dva puta razvodila, pa…
Blic pre 14 sati
Istakla je kako su joj Jana i njen muž pomogli tokom boravka u Minhenu. Iznela nepoznate detalje o rastanku od muža. Pevačica Jelena Gerbec se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, a sada je otkrila zbog čega je došlo do rastanka. Progovorila je… »
"Pukla sam sa živcima, nisam mogla da izdržim" Pevačica se drugi put razvela od istog čoveka: "Spavali smo u odvojenim sobama"…
Alo pre 21 sat
Sa Vladanom ima dve ćerke, a drugi razvod se desio na njegovu inicijativu. Pevačica Jelena Gerbec dva puta se razvela od Vladana, oca svoje dece. Prvi put je ona bila inicijator, dok priznaje da se drugi krah desio zbog njenog bivšeg supruga. - Pukla sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
"Bulji u telefon non-stop, pa mi kuka kako ga boli vrat!", ali i "Ja ga bez toga ne šaljem nigde!": Burne i oprečne reakcije roditelja na nov zakon o zabrani mobilnih u školama
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane
Razrađen plan od 20 tačaka Ukrajinska delegacija na Floridi: "Prioritet je da se zaustavi ubijanje"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane