Povezane vesti
Grejem: Hamas se ne razoružava, već se ponovo naoružava
NIN pre 4 sati
Hamas se ne razoružava, već se ponovo naoružava, rekao je danas republikanski senator Lindzi Grejem u razgovoru sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u Jerusalimu. "Moj utisak je da pokušavaju da učvrste vlast, a ne da je se odreknu u Gazi"… »
"Hamas se ponovo naoružava" - Svet u strahu nakon novog poteza Hezbolaha
B92 pre 5 sati
Hamas se ne razoružava, već se ponovo naoružava, rekao je danas republikanski senator Lindzi Grejem u razgovoru sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u Jerusalimu i nagovestio da se mir ne bliži u tom delu sveta. "Moj utisak je da pokušavaju da… »
Senator Grejem: Hamas se ne razoružava, već se ponovo naoružava
Politika pre 4 sati
On je dodao da i libanski Hezbolah nastoji da proizvede još oružja. JERUSALIM - Hamas se ne razoružava, već se ponovo naoružava, rekao je danas republikanski senator Lindzi Grejem u razgovoru sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u Jerusalimu… »
Vesti dana »
(FOTO/VIDEO) Održan protest u Novom Pazaru: Studenti i profesori DUNP zatražili uvođenje privremene uprave
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 57 povezanih
Pelegrini: Odlaganje otvaranja klastera Srbiji politička igra, Vučić: Zahvalan sam Slovačkoj
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Meč dosadan – završnica sjajna: Radnik je sila kod kuće, Surdulica planira u stilu da ostane u eliti!
Hot sport pre 59 minutajoš 38 povezanih