Povezane vesti
"Kako je rekao naš Sokrat": Jovana Tipšin napravila lapsus u emisiji, pa citirala čuvenog filozofa
Mondo pre 10 sati
Pevačica Jovana Tipšin privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što je tokom emisije napravila lapsus dok je citirala čuvenog filozofa Sokrata. U izjavi koja je brzo postala viralna, ona je navela da je Sokrat "naš filozof", što je izazvalo… »
"Kako je rekao naš čuveni" Pevačica citirala Sokrata, pa napravila lapsus uživo u emisiji!
Alo pre 10 sati
Njena izjava izazvala je lavinu reakcija! Pevačica Jovana Tipšin uživo se uključila u emisiju "Premijera - vikend specijal", te tom prilikom citirala filozofa Sokrata. Međutim, ovde je nastao mali lapsus, jer je Jovana oslovila Sokrata kao našeg… »
"Kako je rekao naš čuveni Sokrat" Jovana Tipšin napravila lapsus u uživo emisiji: "Ja znam da ništa ne znam"
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Jovana Tipšin postala je hit na društvenim mrežama nakon što je usred emisije napravila lapsus dok je citirala Sokrata. Ona je izjavila da je Sokrat naš filozof. Naime, tokom uključenja uživo u emisiju, Jovana je izjavila: - Kako je rekao jedan… »
"Kako je rekao naš čuveni Sokrat" Novi gaf Jovane Tipšin u programu uživo, prisvojila filozofa: "Ja znam da ništa ne znam"
Blic pre 11 sati
Izreka 'Znam da ništa ne znam' pripada grčkom filozofu Sokratu. Pevačicina izjava izazvala je lavinu reakcija. Pevačica Jovana Tipšin napravila je lapsus usred emisije dok je citirala Sokrata. Ona je izjavila da je Sokrat naš filozof. Naime, pevačica… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je tekst pobedničke pesme Montesonga "Nova zora" Tamara Živković će na Evroviziji pevati ove moćne reči koje nose snažnu poruku svim ženama
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Razrađen plan od 20 tačaka Ukrajinska delegacija na Floridi: "Prioritet je da se zaustavi ubijanje"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane