Povezane vesti

"Teško mi je da pričam o njoj" Milica Pavlović o smrti Ljiljane Jorgovanović i privatnom životu: "Idem kod terapeuta" (video)…

"Teško mi je da pričam o njoj" Milica Pavlović o smrti Ljiljane Jorgovanović i privatnom životu: "Idem kod terapeuta" (video)…

Blic pre 12 minuta
Govori o velikom koncertu u Nišu koji se odavno sprema i vodi se računa o svakom detalju Pomenula je Ljiljanu Jorgovanović, te je rekla da se nije navikla na to da je više nema Milica Pavlović vratila se sa nastupa danas i sletela je na beogradski… »
Za mene je to veliki dan, ona će biti u publici: Milica Pavlović oprostila majci, posle toliko godina ponovo su zajedno

Za mene je to veliki dan, ona će biti u publici: Milica Pavlović oprostila majci, posle toliko godina ponovo su zajedno

Story pre 1 sat
Milica Pavlović 26. decembra zatvoriće svoju turneju "Kraljica Juga" koncertom u Nišu. Osim što će ponovo ukrstiti energiju sa publikom, za pevačicu je ovaj koncert posebno važan iz još jednog razloga. Majka Milice Pavlović biće u publici na koncertu i… »
"Doći će mi majka" Milica Pavlović najavila spektakularan koncert u Nišu, pa se prisetila Ljiljane Jorgovanović!

"Doći će mi majka" Milica Pavlović najavila spektakularan koncert u Nišu, pa se prisetila Ljiljane Jorgovanović!

Alo pre 1 sat
Pevačica sprema nezaboravno veče. Pevačica Milica Pavlović viđena je danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". U razgovoru sa novinarima, dotakla se svog koncerta u Nišu, koji će se održati 26. decembra. - Pripreme za koncert su naravno uveliko u… »
"Ako mogu mirno da spavaju..." Milica Pavlović odgovorila na prozivke pojedinih kolega: "Svako ima svoj teret"

"Ako mogu mirno da spavaju..." Milica Pavlović odgovorila na prozivke pojedinih kolega: "Svako ima svoj teret"

Telegraf pre 2 sata
Muzička zvezda Milica Pavlović stigla je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" iz Švajcarske, gde je održala nastup u jednom od najpoznatijih klubova. Milica nije krila zadovoljstvo zbog uspešne večeri i otkrila je kako planira naredne koncerte… »

Vesti dana »