Povezane vesti
(Video) "U koferu nosim prljave gaće" Đani stigao u Beograd, a ženi nije doneo poklone sa puta: "Nakupovao sam se davno"
Blic pre 3 sata
Đani je sleteo raspoložen, ali je bio u žurbi Inače je ranije govorio da je obezbedio sinove na vreme, te im je kupio stanove Pevač Radiša Trajković Đani vratio se danas sa tezge u Beograd, a ekipa Blica zatekla ga je na aerodromu. Folker nam je tom… »
Đani nije kupio Slađi novogodišnji poklon: Otkrio šta se umesto toga nalazi u njegovom koferu, šokirao javnost!
Alo pre 2 sata
Folker ponovo iznenadio priznanjem! Pevač Radiša Trajković Đani vratio se danas u Beograd, te je na kratko porazgovarao sa novinarima na aerodromu. Folker je otkrio da supruzi Slađani nije kupio novogodišnje poklone, ali je zato rekao šta nosi u koferu… »
"U koferu imam samo prljave gaća!" Đani na aerodromu priznao da ženi nije doneo poklone: "Nakupovao sam se..."
Telegraf pre 3 sata
Radiša Trajković Đani vratio se danas u Beograd sa nastupa, te smo ga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla". Pevač je tom prilikom otkrio da supruzi Slađani ovog puta nije kupio novogodišnje poklone, uz duhovitu opasku o prljavom vešu koji je nosio u… »
Vesti dana »
(FOTO/VIDEO) Održan protest u Novom Pazaru: Studenti i profesori DUNP zatražili uvođenje privremene uprave
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Dogovoren nastavak vojno-tehničke i energetske saradnje sa Slovačkom, Pelegrini: Srbija je za Slovačku najbitniji privredni partner u regionu
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Predsednik Slovačke nakon sastanka sa Vučićem: Incident u Bačkom Petrovcu se desio zbog političkih stavova
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih
Dmitrijev: Razgovori o američkom mirovnom planu za Ukrajinu konstruktivno napreduju
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih