Povezane vesti
Velika ispovest Nenada Manojlovića: Sa ocem ne govorim, to se odrazilo na odnos sa sestrama, stranci smo
Story pre 4 sati
Pevač Nenad Manojlović sin je Radetaa Manojlovića, koga je dobio u prvom braku. Ipak, nakon razvoda roditelja, pevač ističe da je oca viđao veoma retko, a da se takav njihov odnos odrazio na njegovu bliskost sa sestrama Radmilom i Marijom. - Ne, nismo u… »
"Oca sam video 15 puta u životu" Nenad Manojlović iskreno o porodici i odnosu sa Radom: "Mi smo stranci"
Alo pre 5 sati
Otvorio dušu o narušenim porodičnim odnosima. Brat Rade Manojlović, Nenad Manojlović sleteo je danas iz Švajcarske u kojoj je nastupao ovaj vikend. Nenad se dotakao krize na estradi, ali i odnosa sa ocem, te je otkrio da stvari ne stoje baš najbolje. -… »
"Ne razgovaram sa ocem" Nenad Manojlović o porodičnim odnosima i sestri pevačici Rada i Marija su stranci...
Kurir pre 7 sati
Pevača Nenada Manojlovića mediji su sreli na beogradskom aerodromu kada se vraćao sa nastupa iz inotranstva. On je ovog vikenda pevao u Švajcarskoj, a sada je progovorio o krizi na estradi o kojoj pričaju svi pevači. Pevač je takođe otkrio detalje o svom… »
"Rada i ja smo stranci": Brat pevačice izneo detalje odnosa, ne razgovara sa njihovim ocem
Mondo pre 7 sati
Pevač Nenad Manojlović godinama gradi uspešnu karijeru, a sada su ga mediji dočekali na aerodromu kada je sleteo sa nastupa. Naime, Manojlović je za vikend pevao u Švajcarskoj a za naš portal progovorio je o krizi na estradi o kojoj pričaju svi pevači… »
"Ne razgovaram sa ocem", Nenad Manojlović o porodičnim odnosima i sestri pevačici "Rada i Marija su stranci..."
Telegraf pre 7 sati
Nenad Manojlović godinama gradi uspešnu karijeru, a sada ga je naša ekipa dočekala na aerodromu kada je sleteo sa nastupa. Naime, Manojlović je za vikend pevao u Švajcarskoj a za naš portal progovorio je o krizi na estradi o kojoj pričaju svi pevači… »
"Ne razgovaram sa ocem" Nenad Manojlović nikad iskrenije o porodičnim odnosima i sestri pevačici: "Rada i Marija su za mene…
Blic pre 8 sati
Nenad je istakao da je sve svoje resurse uložio u razvoj karijere Komentarisao je složen odnos sa ocem i sestrama, a mnoge je iznenadilo što nisu bliski Nenada Manojlović sleteo je iz Švajcarske gde je imao nastup pa progovorio o krizi za koju mnogi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 50 minutajoš 1 povezana
Ovo je tekst pobedničke pesme Montesonga "Nova zora" Tamara Živković će na Evroviziji pevati ove moćne reči koje nose snažnu poruku svim ženama
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Posebna pažnja je na vremenskim rokovima: Vitkof o sastanku sa Ukrajincima i razvoju plana od 20 tačaka
Alo pre 55 minutajoš 3 povezane
Ovo je najjeftinije skijalište na samo 5 sati vožnje od Beograda: Ručak za dvoje samo 15 evra, hoteli krcati
Telegraf pre 19 minutajoš 1 povezana