Povezane vesti

Jelena Rozga zabrinula objavom: Otkrila kroz šta trenutno prolazi, priložila i dokaz

Jelena Rozga zabrinula objavom: Otkrila kroz šta trenutno prolazi, priložila i dokaz

Mondo pre 34 minuta
Ni pop pevačicu Jelenu Rozgu nije zaobišao virus koji trenutno hara Balkanom, ali je uprkos poteškoćama i narušenom zdravlju održala nastup. Hrvatica se nakon istog obratila fanovima putem društvene mreže Instagram, gde je istakla da bez njihove podrške… »
"Izdržala sam jer imam vas" Jeleni Rozgi poljuljano zdravlje, pevačica zabrinula sve objavom! (foto)

"Izdržala sam jer imam vas" Jeleni Rozgi poljuljano zdravlje, pevačica zabrinula sve objavom! (foto)

Alo pre 1 sat
Odmah se obratila svojim fanovima! Pevačica Jelena Rozga obratila se svojim pratiocima na Instagramu, te im otkrila da trenutno ima zdravstvene probleme. Ipak, zahvalila se svojoj publici na predivnoj noći, a nema sumnje da će se Jelena brzo oporaviti… »
"Izdržala sam jer imam vas", Jelena Rozga otkrila kroz šta prolazi: Zabrinula sve objavom na mrežama

"Izdržala sam jer imam vas", Jelena Rozga otkrila kroz šta prolazi: Zabrinula sve objavom na mrežama

Telegraf pre 2 sata
Pevačica Jelena Rozga otkrila je da se bori sa gripom, ali je uprkos zdravstvenim poteškoćama uspela da održi nastup, te se potom obratila publici. Ona je istakla da je izdržala zahvaljujući energiji i podršci publike, a svoje utiske podelila je i na… »
"Izdržala sam jer imam vas" Jelena Rozga mnoge zabrinula objavom: Oglasila se na mrežama, sa ovim ima problem

"Izdržala sam jer imam vas" Jelena Rozga mnoge zabrinula objavom: Oglasila se na mrežama, sa ovim ima problem

Blic pre 3 sata
Pevačica se zahvalila publici koja joj je prenela pozitivnu energiju Prethodno je pevala na privatnom slavlju u Beogradu Pevačica Jelena Rozga kaže da je pod gripom, te je sa poteškoćama održala nastup, pa se obratila publici. Naime, ona tvrdi da je sve… »

Vesti dana »