Povezane vesti
Jelena Rozga zabrinula objavom: Otkrila kroz šta trenutno prolazi, priložila i dokaz
Mondo pre 21 dana
Ni pop pevačicu Jelenu Rozgu nije zaobišao virus koji trenutno hara Balkanom, ali je uprkos poteškoćama i narušenom zdravlju održala nastup. Hrvatica se nakon istog obratila fanovima putem društvene mreže Instagram, gde je istakla da bez njihove podrške… »
"Izdržala sam jer imam vas", Jelena Rozga otkrila kroz šta prolazi: Zabrinula sve objavom na mrežama
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Jelena Rozga otkrila je da se bori sa gripom, ali je uprkos zdravstvenim poteškoćama uspela da održi nastup, te se potom obratila publici. Ona je istakla da je izdržala zahvaljujući energiji i podršci publike, a svoje utiske podelila je i na… »
"Izdržala sam jer imam vas" Jelena Rozga mnoge zabrinula objavom: Oglasila se na mrežama, sa ovim ima problem
Blic pre 21 dana
Pevačica se zahvalila publici koja joj je prenela pozitivnu energiju Prethodno je pevala na privatnom slavlju u Beogradu Pevačica Jelena Rozga kaže da je pod gripom, te je sa poteškoćama održala nastup, pa se obratila publici. Naime, ona tvrdi da je sve… »
Vesti dana »
Vanredna situacija i dalje na snazi u 11 opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
Jugmedia pre 20 minutajoš 44 povezane
Arakči: Situacija potpuno pod kontrolom, neredi opravdanje za intervenciju Trampa
Euronews pre 25 minutajoš 27 povezanih
Danas počinju prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama u Srbiji o trošku Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)
OK radio pre 20 minutajoš 22 povezane
Popularni glumac pobedio Leonarda di Kaprija: Ovo su dobitnici Zlatnog globusa 2026.
Nova pre 10 minutajoš 21 povezana
Lakićević: Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas
Beta pre 15 minutajoš 12 povezanih