Повезане вести

Јелена Розга забринула објавом: Открила кроз шта тренутно пролази, приложила и доказ

Јелена Розга забринула објавом: Открила кроз шта тренутно пролази, приложила и доказ

Мондо 21.12.2025
Ни поп певачицу Јелену Розгу није заобишао вирус који тренутно хара Балканом, али је упркос потешкоћама и нарушеном здрављу одржала наступ. Хрватица се након истог обратила фановима путем друштвене мреже Инстаграм, где је… »
"Издржала сам јер имам вас", Јелена Розга открила кроз шта пролази: Забринула све објавом на мрежама

"Издржала сам јер имам вас", Јелена Розга открила кроз шта пролази: Забринула све објавом на мрежама

Телеграф 21.12.2025
Певачица Јелена Розга открила је да се бори са грипом, али је упркос здравственим потешкоћама успела да одржи наступ, те се потом обратила публици. Она је истакла да је издржала захваљујући енергији и подршци публике, а своје… »
"Издржала сам јер имам вас" Јелена Розга многе забринула објавом: Огласила се на мрежама, са овим има проблем

"Издржала сам јер имам вас" Јелена Розга многе забринула објавом: Огласила се на мрежама, са овим има проблем

Блиц 21.12.2025
Певачица се захвалила публици која јој је пренела позитивну енергију Претходно је певала на приватном слављу у Београду Певачица Јелена Розга каже да је под грипом, те је са потешкоћама одржала наступ, па се обратила публици… »

Вести дана »