Povezane vesti
Poznata pevačica jeca zbog stradalog kolege Tužna scena na nastupu u Makedoniji, jedva smogla snage - peva i gleda u nebo…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Sara Jo održala je emotivan nastup u Makedoniji, gde je pred publikom izvela pesmu „Ako sutra nema me“, grupe DNK, u znak sećanja na svog bliskog prijatelja Vladimira Blaževa Panča. Pančo, pevač popularne makedonske grupe DNK, tragično je… »
"Ako sutra me nema, nemoj da me žalite" Naša pevačica se slomila na bini zbog preminulog kolege! (video)
Alo pre 3 sata
Nije mogla da zadrži suze. Požar u Kočanima koji se dogodio u martu odneo je 62 života, a javnost je bila slomljena činjenicom da su stradali i članovi poznatog makedonskog benda DNK. Među stradalima je bio i pevač Vladimir Blažev Pančo koji je bio… »
Sara Jo peva i plače zbog kolege: Savladale je emocije na bini, publika joj pružila podršku (video)
Mondo pre 4 sati
Stravičan požar u Kočanima zavio je region u crno i odneo 62 života, a ostavio je i dubok trag na mnogima. Među stradalima bio je i pevač Vladimir Blažev Pančo, blizak prijatelj Sare Jovanović, poznatije kao Sara Jo. Sara je tokom nedavnog nastupa u… »
Saja Jo grca u suzama na nastupu: Videla snimak kolege pa se slomila "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"
Telegraf pre 5 sati
Požar u Kočanima šokirao je ove godine javnost a u teškoj tragediji 62 osobe izgubile su život. Među njima bio je i makedonski pevač Vladimir Blažev Pančo koji je bio prijatelj našoj pevačici Sari Jovanović poznatijoj kao Sara Jo. Ona je nedavno na… »
Sara Jo jeca na bini: Pojavio se snimak sa nastupa, zbog pokojnog kolege roni suze: "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"…
Blic pre 6 sati
Pančo je u požaru zadobio teške povrede i sedam meseci se lavovski borio za život Sara mu je sve vreme pružala podršku tokom borbe Požar u Kočanima koji je u martu zavio region u crno odneo je 62 života, a među stradalima je bio i pevač Vladimir Blažev… »
Vesti dana »
Završeni razgovori Amerikanaca i Ukrajinaca na Floridi: Fokus je bio na ova četiri dokumenta
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Boginja ih pogledala: Samardžić i Krstović slavili u Đenovi u 94!
Sport klub pre 38 minutajoš 35 povezanih
Vučić: „Srbija će slati ljude u Slovačku da se edukuju za primenu nuklearne energije“
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane
Vučić sa Pelegrinijem: Dogovoren nastavak vojno-tehničke saradnje sa Slovačkom, kao i u energetici
RTV pre 6 satijoš 27 povezanih