Povezane vesti

Poznata pevačica jeca zbog stradalog kolege Tužna scena na nastupu u Makedoniji, jedva smogla snage - peva i gleda u nebo…

Poznata pevačica jeca zbog stradalog kolege Tužna scena na nastupu u Makedoniji, jedva smogla snage - peva i gleda u nebo…

Kurir pre 28 dana
Pevačica Sara Jo održala je emotivan nastup u Makedoniji, gde je pred publikom izvela pesmu „Ako sutra nema me“, grupe DNK, u znak sećanja na svog bliskog prijatelja Vladimira Blaževa Panča. Pančo, pevač popularne makedonske grupe DNK, tragično je… »
Sara Jo peva i plače zbog kolege: Savladale je emocije na bini, publika joj pružila podršku (video)

Sara Jo peva i plače zbog kolege: Savladale je emocije na bini, publika joj pružila podršku (video)

Mondo pre 28 dana
Stravičan požar u Kočanima zavio je region u crno i odneo 62 života, a ostavio je i dubok trag na mnogima. Među stradalima bio je i pevač Vladimir Blažev Pančo, blizak prijatelj Sare Jovanović, poznatije kao Sara Jo. Sara je tokom nedavnog nastupa u… »
Saja Jo grca u suzama na nastupu: Videla snimak kolege pa se slomila "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"

Saja Jo grca u suzama na nastupu: Videla snimak kolege pa se slomila "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"

Telegraf pre 28 dana
Požar u Kočanima šokirao je ove godine javnost a u teškoj tragediji 62 osobe izgubile su život. Među njima bio je i makedonski pevač Vladimir Blažev Pančo koji je bio prijatelj našoj pevačici Sari Jovanović poznatijoj kao Sara Jo. Ona je nedavno na… »
Sara Jo jeca na bini: Pojavio se snimak sa nastupa, zbog pokojnog kolege roni suze: "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"…

Sara Jo jeca na bini: Pojavio se snimak sa nastupa, zbog pokojnog kolege roni suze: "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"…

Blic pre 28 dana
Pančo je u požaru zadobio teške povrede i sedam meseci se lavovski borio za život Sara mu je sve vreme pružala podršku tokom borbe Požar u Kočanima koji je u martu zavio region u crno odneo je 62 života, a među stradalima je bio i pevač Vladimir Blažev… »

Vesti dana »