Povezane vesti

Poznata pevačica jeca zbog stradalog kolege Tužna scena na nastupu u Makedoniji, jedva smogla snage - peva i gleda u nebo…

Poznata pevačica jeca zbog stradalog kolege Tužna scena na nastupu u Makedoniji, jedva smogla snage - peva i gleda u nebo…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Sara Jo održala je emotivan nastup u Makedoniji, gde je pred publikom izvela pesmu „Ako sutra nema me“, grupe DNK, u znak sećanja na svog bliskog prijatelja Vladimira Blaževa Panča. Pančo, pevač popularne makedonske grupe DNK, tragično je… »
"Ako sutra me nema, nemoj da me žalite" Naša pevačica se slomila na bini zbog preminulog kolege! (video)

"Ako sutra me nema, nemoj da me žalite" Naša pevačica se slomila na bini zbog preminulog kolege! (video)

Alo pre 3 sata
Nije mogla da zadrži suze. Požar u Kočanima koji se dogodio u martu odneo je 62 života, a javnost je bila slomljena činjenicom da su stradali i članovi poznatog makedonskog benda DNK. Među stradalima je bio i pevač Vladimir Blažev Pančo koji je bio… »
Sara Jo peva i plače zbog kolege: Savladale je emocije na bini, publika joj pružila podršku (video)

Sara Jo peva i plače zbog kolege: Savladale je emocije na bini, publika joj pružila podršku (video)

Mondo pre 4 sati
Stravičan požar u Kočanima zavio je region u crno i odneo 62 života, a ostavio je i dubok trag na mnogima. Među stradalima bio je i pevač Vladimir Blažev Pančo, blizak prijatelj Sare Jovanović, poznatije kao Sara Jo. Sara je tokom nedavnog nastupa u… »
Saja Jo grca u suzama na nastupu: Videla snimak kolege pa se slomila "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"

Saja Jo grca u suzama na nastupu: Videla snimak kolege pa se slomila "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"

Telegraf pre 5 sati
Požar u Kočanima šokirao je ove godine javnost a u teškoj tragediji 62 osobe izgubile su život. Među njima bio je i makedonski pevač Vladimir Blažev Pančo koji je bio prijatelj našoj pevačici Sari Jovanović poznatijoj kao Sara Jo. Ona je nedavno na… »
Sara Jo jeca na bini: Pojavio se snimak sa nastupa, zbog pokojnog kolege roni suze: "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"…

Sara Jo jeca na bini: Pojavio se snimak sa nastupa, zbog pokojnog kolege roni suze: "Ako sutra nema me, nemoj da me žalite"…

Blic pre 6 sati
Pančo je u požaru zadobio teške povrede i sedam meseci se lavovski borio za život Sara mu je sve vreme pružala podršku tokom borbe Požar u Kočanima koji je u martu zavio region u crno odneo je 62 života, a među stradalima je bio i pevač Vladimir Blažev… »

Vesti dana »