Povezane vesti

U finalu takmičenja Montesonga bivša učesnica "Zvezda Granda": Smršala 90 kilograma, a danas izgleda ovako

U finalu takmičenja Montesonga bivša učesnica "Zvezda Granda": Smršala 90 kilograma, a danas izgleda ovako

Telegraf pre 1 dan
Večeras Crna Gora bira predstavnika za Evroviziju 2026. godine. Muzičko takmičenje koje se godinama organizuje večeras okuplja 15 finalista koji će se boriti za pobedu i odlazak u Beč sledeće godine, gde se evropsko prestižno takmičenje održava. Među… »
"Saznala sam da sam živela u zabludi..." Andrea je prošla kroz agoniju zbog Milice, sad hoće na Evroviziju

"Saznala sam da sam živela u zabludi..." Andrea je prošla kroz agoniju zbog Milice, sad hoće na Evroviziju

Telegraf pre 1 dan
Crna Gora ove nedelje, 21. decembra, bira svog predstavnika za Evroviziju. Naime, večeras se održava finale Montesonga, a 15 takmičara izvelo ke svoje numere i bori se za prvo mesto. Najboljeg među najboljima odabraće publika i stručni žiri, koji će… »
Tamara Živković je pobednica Montesonga! Ona će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji 2026.

Tamara Živković je pobednica Montesonga! Ona će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji 2026.

Telegraf pre 1 dan
Pobednica Montesonga 2025 je Tamara Živković. Tamara Živković se na Montesongu predstavila pesmom "Nova zora", a nagradu joj je uručila Nina Žižić. U večerašnjem finalu za pobedu su se takmičila 15 finalista. Među njima su i poznata imena poput Krstinje… »
Pala odluka! Tamara Živković predstavljaće Crnu Goru na Evroviziji 2026! Poslušajte pobedničku pesmu (video)

Pala odluka! Tamara Živković predstavljaće Crnu Goru na Evroviziji 2026! Poslušajte pobedničku pesmu (video)

Kurir pre 4 sati
Pobednica Montesonga 2025 je Tamara Živković, koja se predstavila s pesmom "Nova zora", a nagradu joj je uručila Nina Žižić. Tamara je osvojila 22, odnosno najveći broj bodova od žirija i publike na ovogodišnjem Montesongu u organizaciji Radija i… »
Tamara iz Zvezda Granda pobedila na Montesongu, predstavljaće Crnu Goru na Evroviziji! Poslušajte pobedničku pesmu!

Tamara iz Zvezda Granda pobedila na Montesongu, predstavljaće Crnu Goru na Evroviziji! Poslušajte pobedničku pesmu!

Dnevnik pre 3 sata
Na večerašnjem finalu festivala Montesong pobedu je odnela Tamara Živković, koja će naredne godine predstavljati Crnu Goru na Evroviziji. Publici i stručnom žiriju predstavila se pesmom „Nova zora“, za koju je nedavno otkrila da su je radili srpski… »
"Znala je da sam trudna kad je spavala sa mojim mužem": Skandal sa Milicom joj obeležio život, sad hoće na ESC

"Znala je da sam trudna kad je spavala sa mojim mužem": Skandal sa Milicom joj obeležio život, sad hoće na ESC

Mondo pre 3 sata
Večeras se održava veliko finale muzičkog takmičenja Montesong, u kojem će 15 izvođača predstaviti svoje pesme i boriti se za prvo mesto. Jedno od imena koje se definitivno izdvojilo je i pevačica Andrea Demirović (40), predstavnica Crne Gore na… »
Crna Gora izabrala: Tamara Živković ide na Evroviziju VIDEO

Crna Gora izabrala: Tamara Živković ide na Evroviziju VIDEO

B92 pre 4 sati
Crna Gora izabrala je predstavnika na Evroviziji naredne godine i to je Tamara Živković. Pobedom na festivalu Montesong , Tamara Živković izabrana je za predstavnika Crne Gore na Evroviziji 2026. godine u Beču. Nakon glasanja žirija i publike, od 15… »
Bila u Z. Granda, pesmu joj radili srpski autori! Ko je Tamara koja će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji?

Bila u Z. Granda, pesmu joj radili srpski autori! Ko je Tamara koja će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji?

Telegraf pre 3 sata
Pesma posvećena najviše Crnogorkama. Na večerašnjem Montesongu u finalu, pobedu je odnela Tamara Živković koja će sledeće godine predstavljati Crnu Goru na Evroviziji. Tamara se publici i stručnom žiriju predstavila pesmom "Nova zora" a pesmu su joj kako… »
Ona će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji 2026. Pevačica iz Granda nije uspela da se izbori za prvo mesto

Ona će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji 2026. Pevačica iz Granda nije uspela da se izbori za prvo mesto

Mondo pre 4 sati
Odlučeno je i ko će predstavljati Crnu Goru na Evroviziji 2026 godine, a to je pevačica Tamara Živković, koja je večeras pobedila na tamošnjem Montesongu. Tamara Živković se predstavila pesmom "Nova zora", a nagradu joj je uručila Nina Žižić. U finalu su… »
Crna Gora bira svog predstavnika za ESC: Tu je i pevačica iz "Granda" koju je Saša Popović obožavao

Crna Gora bira svog predstavnika za ESC: Tu je i pevačica iz "Granda" koju je Saša Popović obožavao

Mondo pre 5 sati
Večeras se održava veliko finale muzičkog takmičenja Montesong, u kojem će 15 izvođača predstaviti svoje pesme i boriti se za prvo mesto. Pobeda u ovom finalu znači priliku da izvođač koji osvoji titulu predstavlja Crnu Goru na Evroviziji 2026. Ovo su… »
Večeras je finale Montesong 2026: Crna Gora bira predstavnika za Evroviziju, poznata lica među finalistima

Večeras je finale Montesong 2026: Crna Gora bira predstavnika za Evroviziju, poznata lica među finalistima

Telegraf pre 6 sati
Crna Gora večeras bira svog predstavnika za Evroviziju. Naime, večeras se održava finale Montesonga, a 15 takmičara izvešće svoje numere i boriće se za prvo mesto. Najboljeg među najboljima odabraće publika i stručni žiri, koji će predstavljati Crnu Goru… »

Vesti dana »