Povezane vesti
"Ne živi sa ženom koju voli, već sa onom što će biti dobra majka" Milena Ćeranić šokirala izjavom
Kurir pre 5 sati
Milena Ćeranić važi za jednu od estradnih ličnosti koja nema dlake na jeziku. Pevačica uvek ima odgovor na svako pitanje, pa je sada pričala o muško - ženskim odnosima, a njena izjava šokirala je mnoge. Milena je rekla da smatra da je za ljubav potrebno… »
"Muškarci su kukavice" Naša pevačica bez dlake na jeziku o jačem polu i njihovom ponašanju prema ženama!
Alo pre 10 sati
Brutalno iskrena, kao i uvek. Milena Ćeranić ukjučila se u emisiju "Premijera - Vikend Specijal", gde je govorila o muško-ženskim odnosima i šokirala izjavom. - Uvek sam okružena jačim polovinama. Moj tata, moja braća, moj drug Ćemo... Muškarcima sam… »
"Ne živi sa ženom koju voli, već sa onom što će biti dobra majka" Milena Ćeranić šokirala priznanjem: "Muškarci su kukavice"…
Blic pre 19 sati
Razvija se duhovno i emotivno, koristeći svoje iskustvo za pozitivni uticaj na okolinu Za sebe smatra da je žena koja ume da voli i da prašta Pevačica Milena Ćeranić bila je svojevremeno u emotivnoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a nakon toga je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i nagle promene vremena
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 25 povezanih
Još 350.000 evra za rekonstrukciju Trga Nikole Pašića, godinu dana nakon prethodne rekonstrukcije
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih
Peter Pelegrini: „Incidenti na protestu u Bačkom Petrovcu preuveličani, ne utiču na odnose sa Srbijom“
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića: Stanković se setio dragog prijatelja
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana