Povezane vesti

"Ne živi sa ženom koju voli, već sa onom što će biti dobra majka" Milena Ćeranić šokirala izjavom

"Ne živi sa ženom koju voli, već sa onom što će biti dobra majka" Milena Ćeranić šokirala izjavom

Kurir pre 5 sati
Milena Ćeranić važi za jednu od estradnih ličnosti koja nema dlake na jeziku. Pevačica uvek ima odgovor na svako pitanje, pa je sada pričala o muško - ženskim odnosima, a njena izjava šokirala je mnoge. Milena je rekla da smatra da je za ljubav potrebno… »
"Muškarci su kukavice" Naša pevačica bez dlake na jeziku o jačem polu i njihovom ponašanju prema ženama!

"Muškarci su kukavice" Naša pevačica bez dlake na jeziku o jačem polu i njihovom ponašanju prema ženama!

Alo pre 10 sati
Brutalno iskrena, kao i uvek. Milena Ćeranić ukjučila se u emisiju "Premijera - Vikend Specijal", gde je govorila o muško-ženskim odnosima i šokirala izjavom. - Uvek sam okružena jačim polovinama. Moj tata, moja braća, moj drug Ćemo... Muškarcima sam… »
"Ne živi sa ženom koju voli, već sa onom što će biti dobra majka" Milena Ćeranić šokirala priznanjem: "Muškarci su kukavice"…

"Ne živi sa ženom koju voli, već sa onom što će biti dobra majka" Milena Ćeranić šokirala priznanjem: "Muškarci su kukavice"…

Blic pre 19 sati
Razvija se duhovno i emotivno, koristeći svoje iskustvo za pozitivni uticaj na okolinu Za sebe smatra da je žena koja ume da voli i da prašta Pevačica Milena Ćeranić bila je svojevremeno u emotivnoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a nakon toga je… »

Vesti dana »