Povezane vesti
Kada se i zašto štampaju novčanice u Srbiji
Radio 021 22.12.2025
Centralne banke ne štampaju novac proizvoljno, već kada procene da je privredi potrebna dodatna likvidnost. BBC Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam… »
BBC News 22.12.2025
Centralne banke ne štampaju novac proizvoljno, već kada procene da je privredi potrebna dodatna likvidnost. Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam… »
NIN 22.12.2025
Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam nedavno posekla na "Milutina Milankovića", čiji je lik na 2.000 dinara, dok sam uzimala novac sa bankomata, ne… »
Danas 22.12.2025
Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam nedavno posekla na „Milutina Milankovića“, čiji je lik na 2.000 dinara, dok sam uzimala novac sa bankomata, ne… »
Južne vesti 22.12.2025
BBC Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam nedavno posekla na „Milutina Milankovića“, čiji je lik na 2.000 dinara, dok sam uzimala novac sa bankomata… »
Vesti dana »
"Ostanite usidreni": Iranska garda naredila brodovima da ne plove Ormuskim moreuzom! "Trampove izjave nemaju nikakvu validnost"!
Kurir pre 44 minutajoš 42 povezane
Detalji pucnjave u Kijevu: Poznat identitet napadača; Bio je ruski potpukovnik FOTO/VIDEO
B92 pre 44 minutajoš 25 povezanih
Obradović osuo paljbu po ABA ligi pred večiti derbi: „Iskreno mi je žao što nije imala sluha i razumevanja!“
Hot sport pre 1 satjoš 49 povezanih
Melina čekala da svi turisti odu da bi izašla sa jahte: Gosti ušli u restoran, a pogledajte kako Harisova bivša izgleda u trećoj venčanici (video)
Kurir pre 4 minutajoš 58 povezanih
CNN: Iran će davati prioritet za prolazak kroz Ormuški moreuz onim plovilima koja za to plate
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih