Povezane vesti

Kada se i zašto štampaju novčanice u Srbiji

Radio 021 pre 22 dana
Centralne banke ne štampaju novac proizvoljno, već kada procene da je privredi potrebna dodatna likvidnost. BBC Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam… »

BBC News pre 22 dana
Centralne banke ne štampaju novac proizvoljno, već kada procene da je privredi potrebna dodatna likvidnost. Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam… »

Danas pre 22 dana
Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam nedavno posekla na „Milutina Milankovića“, čiji je lik na 2.000 dinara, dok sam uzimala novac sa bankomata, ne… »

Južne vesti pre 22 dana
BBC Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam nedavno posekla na „Milutina Milankovića“, čiji je lik na 2.000 dinara, dok sam uzimala novac sa bankomata… »

NIN pre 22 dana
Retko kad imam gotovinu, jer uglavnom koristim karticu. Čak i kada imam keš izgužvan je po džepovima i gotovo nikad u novčaniku. Da se nisam nedavno posekla na "Milutina Milankovića", čiji je lik na 2.000 dinara, dok sam uzimala novac sa bankomata, ne… »

Vesti dana »