Povezane vesti
Nvidia uhvatila zalet za januar – Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati!
Kurir 22.12.2025
Kad god je tržište nestabilno, a time i donošenje odluka oko investicija sve teže, zna se na koju kompaniju se uvek može računati. NVIDIA opet izbija u sam vrh najprimamljivijih izbora na tržištu u narednim nedeljama, a mnogi su već prepoznali ovaj… »
NVIDIA uhvatila zalet za januar – Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati!
N1 Info 22.12.2025
Kad god je tržište nestabilno, a time i donošenje odluka oko investicija sve teže, zna se na koju kompaniju se uvek može računati. NVIDIA opet izbija u sam vrh najprimamljivijih izbora na tržištu u narednim nedeljama, a mnogi su već prepoznali ovaj… »
NVIDIA uhvatila zalet za januar: Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati
Danas 22.12.2025
NVIDIA uhvatila zalet za januar – Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati!
Nova 22.12.2025
Vesti dana »
Objavljen broj mrtvih u Venecueli! Dva razorna zemljotresa udarila u razmaku od 39 sekundi - strahuje se da žrtava ima mnogo više (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Polako dobijamo rasplet Mundijala: 13 selekcija već u nokaut fazi – Bosna i Afrika među najvećim pričama turnira!
Hot sport pre 7 minutajoš 48 povezanih
Raspored Mundijala (15. dan): Kurasao sanja nokaut fazu, Šveđani u velikom problemu
Danas pre 2 satajoš 64 povezane
Sunčano i sve toplije: Temperatura danas do 35 stepeni, narednih dana još vrelije
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 14 povezanih