Povezane vesti
Nvidia uhvatila zalet za januar – Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati!
Kurir 22.12.2025
Kad god je tržište nestabilno, a time i donošenje odluka oko investicija sve teže, zna se na koju kompaniju se uvek može računati. NVIDIA opet izbija u sam vrh najprimamljivijih izbora na tržištu u narednim nedeljama, a mnogi su već prepoznali ovaj… »
NVIDIA uhvatila zalet za januar – Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati!
N1 Info 22.12.2025
Kad god je tržište nestabilno, a time i donošenje odluka oko investicija sve teže, zna se na koju kompaniju se uvek može računati. NVIDIA opet izbija u sam vrh najprimamljivijih izbora na tržištu u narednim nedeljama, a mnogi su već prepoznali ovaj… »
NVIDIA uhvatila zalet za januar: Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati
Danas 22.12.2025
NVIDIA uhvatila zalet za januar – Bolji trenutak za ulaganje nećete dočekati!
Nova 22.12.2025
Vesti dana »
Temperature rastu do vikenda, a onda nagli obrt: Kraj toplotnog talasa donosi grmljavinu i veliko zahlađenje
Mondo pre 53 minutajoš 4 povezane
Potpredsednica Argentine nazvala Engleze agresorima i piratima: Dižu se tenzije pred drugo polufinale na Mundijalu
Kurir pre 28 minutajoš 4 povezane
Šta Vučić misli o izjavi ministarke da bi etnički očistila Kosovo od Albanaca da je bila na mestu Miloševića?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane