Повезане вести

Станковић хвалио управу: Звезда има одличан тим!

Станковић хвалио управу: Звезда има одличан тим!

Спорт клуб 22.12.2025
Дејан Станковић је поново на Маракани, после три године и четири месеца опет је у улози шефа стручног штаба Црвене звезде. На промоцији је хвалио играчки кадар, а посебно чланове управе који су седели до њега. „Рачунам на све… »
"Оставио сам зарез, дошао сам да га избришем": Дејан Станковић због кости у грлу опет тренер Звезде

"Оставио сам зарез, дошао сам да га избришем": Дејан Станковић због кости у грлу опет тренер Звезде

Мондо 22.12.2025
Црвена звезда је на стадиону "Рајко Митић" представила новог тренера. У питању је Дејан Станковић који је наследио Владана Милојевића, баш као што је то било и 2019. године. Добро памти како је у првом мандату остао без пласмана… »
Овако је Марко Арнаутовић причао о Дејану Станковићу, новом тренеру Звезде: „Он је мој велики брат…“

Овако је Марко Арнаутовић причао о Дејану Станковићу, новом тренеру Звезде: „Он је мој велики брат…“

Телеграф 22.12.2025
Данас од 15 часова на стадиону “Рајко Митић” одржаће се промоција новог шефа стручног штаба Црвене звезде - Дејана Станковића, а поред бројних фудбалера које већ зна и које ће упознати, нема сумње да ће му изузетно бити драго да… »
Шта са собом доноси Дејан Станковић?

Шта са собом доноси Дејан Станковић?

Спортске.нет 22.12.2025
Преузимањем кормила Црвене звезде, тачно шест година и један дан пошто је по први пут учинио исто, Дејан Станковић је на себе прихватио неколицину ставки које би требало поправити и остварити. Прва мисија га чека за тачно месец… »
"Звао ме је Дејан Станковић, плакали смо..." Емотивна исповест Марка Арнаутовића о новом тренеру Црвене звезде!

"Звао ме је Дејан Станковић, плакали смо..." Емотивна исповест Марка Арнаутовића о новом тренеру Црвене звезде!

Курир 22.12.2025
Дејан Станковић враћа се у Црвену звезду и са клубом који воли покушаће да помери границе и направи нове успехе. На Маракани ће Станковића чекати велики пријатељ и човек ког гледа као млађег брата - Марко Арнаутовић. Није тајна… »
111 милиона евра и 17 клинаца: Владан Милојевић је и ово оставио у аманет Црвеној звезди

111 милиона евра и 17 клинаца: Владан Милојевић је и ово оставио у аманет Црвеној звезди

Мондо 22.12.2025
Владан Милојевић напустио је Црвену звезду после две узастопне дупле круне и остављеним пролећем у Лиги Европе свом наследнику Дејану Станковићу који ће данас бити промовисан на стадиону "Рајко Митић". Отишао је Милојевић тихо… »
"Звао ме Деки и плакали смо": Арнаутовић дошао због Михе у Звезду, чека га старији буразер

"Звао ме Деки и плакали смо": Арнаутовић дошао због Михе у Звезду, чека га старији буразер

Мондо 22.12.2025
Марко Арнаутовић заплакао је више пута летос по доласку у Црвену звезду, разнеживши се због сећања на Синишу Михајловића. Управо је због Михајловића, кога је гледао као другог оца, дошао на "Маракану", док ће сада на њој… »
Станковић летос звао Звездана Терзића: После 4 речи на италијанском било је јасно шта ће се десити

Станковић летос звао Звездана Терзића: После 4 речи на италијанском било је јасно шта ће се десити

Мондо 22.12.2025
Дејан Станковић биће данас промовисан на "Маракани" као нови тренер Црвене звезде и поново ће, баш као и 2019. године, наследити Владана Милојевића. Овога пута неће наследити бодовну предност, него минус од два бода у односу на… »
Станковић гарантује "пролеће" - шта ћемо са Лигом шампиона?

Станковић гарантује "пролеће" - шта ћемо са Лигом шампиона?

Б92 22.12.2025
Слична прича као из децембра 2019. године, али, ипак, сасвим другачија. Дејан Станковић ће опет сести на клупу Црвене звезде – и овога пута уместо Владана Милојевића. И то је мање-више једина сличност. Прилике су сада доста… »
Повратак Дејана Станковића: Велики фудбалер и неимар са Славије

Повратак Дејана Станковића: Велики фудбалер и неимар са Славије

Време 22.12.2025
На клупу Црвене звезде враћа се Дејан Станковић. Играчка каријера му је импозантна, али се сумња да је као неимар легализовао и неизграђене зграде, док су са његових градилишта насилници бацали топовске ударе на грађане у… »
Зна се ко ће бити прво Декијево појачање: Загрлио га пред свима и рекао - "То је нови Неста"

Зна се ко ће бити прво Декијево појачање: Загрлио га пред свима и рекао - "То је нови Неста"

Мондо 22.12.2025
Дејан Станковић биће данас представљен као нови тренер Црвене звезде. Већ је окупио стручни штаб, а одмах потом баца се и на појачања која су неопходна црвено-белима ако желе да потврде пролеће у Лиги Европе, односно да освоје… »
Тотална реконструкција на Маракани! Ево шта ће бити први потез Дејана Станковића као шефа стручног штаба Црвене звезде

Тотална реконструкција на Маракани! Ево шта ће бити први потез Дејана Станковића као шефа стручног штаба Црвене звезде

Вечерње новости 22.12.2025
ЕУФОРИЈА тресе Маракану! Скриншот / Телеграм / Спартак Москва Наиме, Дејан Станковић ће данас од 15 часова бити промовисан као нови тренер Црвене звезде и тако ће званично почети његова трећа ера на "Маракани". Прва је била… »
"Михин човек" и тројица Италијана: Дејан Станковић је ово прво тражио од Звезде

"Михин човек" и тројица Италијана: Дејан Станковић је ово прво тражио од Звезде

Мондо 22.12.2025
Дејан Станковић ће данас од 15 часова бити промовисан као нови тренер Црвене звезде и тако ће званично почети његова трећа ера на "Маракани". Прва је била играчка од 1995. до 1998. године, када је још као тинејџер понео… »

Вести дана »