Povezane vesti
“Da sam na Đokovićevom mestu, ni ja se ne bih penzionisao”
Vesti online 22.12.2025
Markos Bagdatis je penzioner već šest godina, dobro se seća svega što je prošao dok nije shvatio da kucnuo čas da okači reket o klin. Zato odlično razume kroz šta prolazi Novak Đoković u poslednjim godinama svoje karijere. – Ni ja se ne bih penzionisao… »
„Da sam na Đokovićevom mestu, ni ja se ne bih penzionisao“: Brutalno iskrena poruka o kojoj odzvanja planeta
Nova 22.12.2025
Markos Bagdatis, legendarni teniser, govorio je o tome zbog čega u potpunosti razume Novaka Đokovića. „Ni ja se ne bih penzionisao da sam na njegovom mestu“, istakao je legendarni Kipranin kome je uspeh karijere plasman u finale Australijan opena 2006… »
„Da sam na Đokovićevom mestu, ni ja se ne bih penzionisao“
Sport klub 22.12.2025
Markos Bagdatis je penzioner već šest godina, dobro se seća svega što je prošao dok nije shvatio da kucnuo čas da okači reket o klin. Zato odlično razume kroz šta prolazi Novak Đoković u poslednjim godinama svoje karijere. – Ni ja se ne bih penzionisao… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici: Pratićemo da li će biti ispunjena obećanja, protest prekinut samo zato što je u jeku sezona radova
Forbes pre 27 minutajoš 49 povezanih
Izrael gađao Teheran, iranska vojska Kurde, Senat nije uspeo da veže ruke Trampu
BBC News pre 27 minutajoš 48 povezanih
Iran tvrdi da je lansirao balističke rakete dugog dometa na Izrael: Šta znamo o raketi „Horamaš – 4“
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Agencija Mudis smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politički rizici zadaju udarac prilikama za rast
Forbes pre 2 satajoš 8 povezanih
Zvezda na Bajern sa dva „pojačanja“? Obradović ishvalio Pešića uoči važnog meča u Evroligi
Danas pre 7 minutajoš 25 povezanih