Povezane vesti
Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom, kako će reagovati Amerikanci
Morava info 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Oba kandidata za kupovinu NIS-a imaju jake veze sa Rusijom: Zašto bi Amerikanci dali zeleno svetlo
Nova 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi… »
Kako će Amerikanci reagovati: Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom
Radio 021 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Gaspromnjeft i ADNOC iz Abu Dabija su strateški partneri: Da li je to prepreka za kupovinu NIS?
Nedeljnik 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u Naftnoj industriji Srbije (NIS), te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, Magazin Biznis ukazuje na još jednu nedoumicu oko eventualnog preuzimanja… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 1 satjoš 72 povezane
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 22 minutajoš 27 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Ima li Bugarska novca da organizuje Evroviziju i da li će im se isplatiti? Evo šta kažu njihovi stručnjaci
Telegraf pre 1 satjoš 74 povezane