Povezane vesti

Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom, kako će reagovati Amerikanci

Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom, kako će reagovati Amerikanci

Morava info pre 1 sat
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Oba kandidata za kupovinu NIS-a imaju jake veze sa Rusijom: Zašto bi Amerikanci dali zeleno svetlo

Oba kandidata za kupovinu NIS-a imaju jake veze sa Rusijom: Zašto bi Amerikanci dali zeleno svetlo

Nova pre 3 sata
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi… »
Kako će Amerikanci reagovati: Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom

Kako će Amerikanci reagovati: Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom

Radio 021 pre 4 sati
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Gaspromnjeft i ADNOC iz Abu Dabija su strateški partneri: Da li je to prepreka za kupovinu NIS?

Gaspromnjeft i ADNOC iz Abu Dabija su strateški partneri: Da li je to prepreka za kupovinu NIS?

Nedeljnik pre 6 sati
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u Naftnoj industriji Srbije (NIS), te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, Magazin Biznis ukazuje na još jednu nedoumicu oko eventualnog preuzimanja… »

Vesti dana »