Povezane vesti
Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom, kako će reagovati Amerikanci
Morava info 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Oba kandidata za kupovinu NIS-a imaju jake veze sa Rusijom: Zašto bi Amerikanci dali zeleno svetlo
Nova 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi… »
Kako će Amerikanci reagovati: Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom
Radio 021 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Gaspromnjeft i ADNOC iz Abu Dabija su strateški partneri: Da li je to prepreka za kupovinu NIS?
Nedeljnik 22.12.2025
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u Naftnoj industriji Srbije (NIS), te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, Magazin Biznis ukazuje na još jednu nedoumicu oko eventualnog preuzimanja… »
Vesti dana »
"Čestitamo Daro, ali sve smo prvi radili": Hit snimak kruži mrežama, Bugarka iskopirala Tap 011? (video)
Mondo pre 9 minutajoš 66 povezanih
(Foto/video) Pronađeno vozilo povezano sa ubistvom Aleksandra Nešovića na Senjaku
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 24 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, troje mrtvih
BBC News pre 35 minutajoš 19 povezanih