Povezane vesti
Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom, kako će reagovati Amerikanci
Morava info pre 1 sat
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Oba kandidata za kupovinu NIS-a imaju jake veze sa Rusijom: Zašto bi Amerikanci dali zeleno svetlo
Nova pre 3 sata
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi… »
Kako će Amerikanci reagovati: Oba potencijalna kupca NIS-a imaju jake veze sa Rusijom
Radio 021 pre 4 sati
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u NIS-u, te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, postoji još jedna nedoumica oko eventualnog preuzimanja. Ukoliko postoji ponuda državne arapske… »
Gaspromnjeft i ADNOC iz Abu Dabija su strateški partneri: Da li je to prepreka za kupovinu NIS?
Nedeljnik pre 6 sati
Dok još traju spekulacije u javnosti ko mi mogao biti budući vlasnik ruskog paketa akcija u Naftnoj industriji Srbije (NIS), te da li će se sa tim složiti ruska i američka strana, Magazin Biznis ukazuje na još jednu nedoumicu oko eventualnog preuzimanja… »
Vesti dana »
Nova rekonstrukcija tek rekonstruisanog Trga Nikole Pašića: Grad Beograd daje još 350.000 evra iz budžeta za 2026.
Nova ekonomija pre 40 minutajoš 38 povezanih
Održan protest u Novom Pazaru: “Tu smo dok se svi zahtevi ne ispune”
Luftika pre 5 satijoš 13 povezanih
"Okupilo se 34 ljudi" Vučić o protestu u Bačkom Petrovcu tokom njegove i Pelegrinijeve posete: "Dobili su poziv za razgovor" (foto, video)
Blic pre 55 minutajoš 26 povezanih
Tokom proteklog vikenda iz saobraćaja je isključeno 28 vozača
I Love Zrenjanin pre 1 satjoš 25 povezanih