Povezane vesti
Press: Sve podseća na poslednji period vladavine Miloševića, kada je režim, potpuno izolovan, gubio tlo pod nogama
N1 Info 22.12.2025
Dekanka Fakulteta političkih nauka (FPN) Maja Kovačević ocenila je za N1 da neodlazak predsednika na Samit (EU-Zapadni Balkan) nije značio da nema Srbije na Samitu, nego da nema vođe jednog režima koji, kako kaže, gubi tlo pod nogama. "To je bilo jasno i… »
Dekanka FPN: Sve podseća na poslednji period vladavine Miloševića, kada je režim potpuno izolovan gubio tlo pod nogama
N1 Info 22.12.2025
Dekanka Fakulteta političkih nauka (FPN) Maja Kovačević ocenila je za N1 da neodlazak predsednika na Samit (EU-Zapadni Balkan) nije značio da nema Srbije na Samitu, nego da nema vođe jednog režima koji, kako kaže, gubi tlo pod nogama. "To je bilo jasno i… »
Dekanka FPN: Sve podseća na poslednji period vladavine Miloševića
Nedeljnik 22.12.2025
Dekanka Fakulteta političkih nauka (FPN) Maja Kovačević ocenila je za N1 da neodlazak predsednika na Samit (EU-Zapadni Balkan) nije značio da nema Srbije na Samitu, nego da nema vođe jednog režima koji, kako kaže, gubi tlo pod nogama. „To je bilo jasno i… »
Vesti dana »
"Mi smo ovde u mehuru"! Didije Dešan sija od sreće nakon plasmana u polufinale
Večernje novosti pre 6 minutajoš 19 povezanih
Sprema se novi atentat na Trampa?! Izrael poslao Americi tajne podatke, oglasio se i Donald: "Sreća mi možda neće dugo trajati!"
Blic pre 21 minutajoš 13 povezanih
U ovom gradu u Srbiji izmereno 5 stepeni, evo šta nas očekuje narednih dana: RHMZ najavljuje promenu za vikend
Mondo pre 26 minutajoš 14 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Kreće talas putnika: Na Gradini se već čeka, kamioni na Batrovcima stoje dva sata
RINA pre 21 minutajoš 6 povezanih