Povezane vesti

Luka Jović: Umoran sam, ali biću još bolji u nastavku sezone

Luka Jović: Umoran sam, ali biću još bolji u nastavku sezone

Euronews pre 2 sata
Veći deo fudbalske javnosti bio je iznenađen činjenicom kada je Luka Jović odlučio ovog leta da nastavi karijeru u AEK-u. Poziv je dobio direktno od Marka Nikolića, a poverenje srpskog trenera Jović je iskoristio na najbolji način. Za polusezonu postigao… »
Luka Jović otkrio razlog dobrih partija

Luka Jović otkrio razlog dobrih partija

B92 pre 2 sata
Srpski napadač Luka Jović u poslednje vreme beleži dobre partije u dresu AEK-a. Jović je i u nedelju uveče postigao pobedonosni gol u trijumfu protiv OFI-ja sa Krita (2:1). "Nadam se da pomažem ekipi golovima, ali ne mogu da kažem da sam zadovoljan… »
Luka Jović ponovo rešeta mreže: Znam da ću se poboljšati, hvala navijačima!

Luka Jović ponovo rešeta mreže: Znam da ću se poboljšati, hvala navijačima!

Večernje novosti pre 2 sata
LUKA Jović je nastavio da sjajnim igrama u dresu AEK-a. Srbin je bio strelac u pobedi nad OFI-jem (2:1). Ipak, on je svestan da može da pruža još bolje partije. Foto: Profimedia Bivši fudbaler Real Madrida je ovog leta odlučio da dođe u Atinu i pomogne… »
"Ne osećam se sveže, umoran sam..." Luka Jović dao gol za pobedu, pa otvorio dušu: "Ne mogu reći da sam zadovoljan..."

"Ne osećam se sveže, umoran sam..." Luka Jović dao gol za pobedu, pa otvorio dušu: "Ne mogu reći da sam zadovoljan..."

Kurir pre 4 sati
Fudbaleri AEK-a pobedili su na domaćem terenu OFI sa Krita (2:1), u utakmici 15. kola grčke Superlige, a junak trijumfa bio je srpski reprezentativac Luka Jović. On je u 68. minutu postigao pogodak za pobedu, iako je pre toga promašio penal i jedan gol… »
Jović nije zadovoljan: "Umoran sam, igram stalno, a bez priprema"

Jović nije zadovoljan: "Umoran sam, igram stalno, a bez priprema"

Sportske.net pre 5 sati
Srpski napadač Luka Jović veruje da može da pruža još bolje partije u dresu AEK-a istakavši da nije zadovoljan svojom igrom. Mnogi su se iznenadili kada je krajem leta godine na izmaku Luka Jović potpisao za AEK i prihvatio poziv Marka Nikolića da mu se… »
Luku Jovića „poterao maler” – ali je uspeo

Luku Jovića „poterao maler” – ali je uspeo

Politika pre 13 sati
Zainatio se Luka da postigne gol i na kraju je to i uspeo u 68. minutu, bio je precizan za 2:1. Neverovatan meč odigrao je Luka Jović u pobedi AEK-a nad Ofijem od 2:1. Poništena su mu dva gola, promašio je penal, ali je ipak uspeo da se upiše u listu… »

Vesti dana »