Povezane vesti

"Završila sam kod psihijatra na lekovima": Luna Đogani kroz suze govorila o skandaloznoj aferi iz "Zadruge"

"Završila sam kod psihijatra na lekovima": Luna Đogani kroz suze govorila o skandaloznoj aferi iz "Zadruge"

Mondo pre 2 sata
O životu sa suprugom Markom Miljkovićem sa kojim ima i zajednički Jutjub kanal od kog su u 2025. godini zaradili 400.000 evra, Luna Đogani je nedavno otvoreno govorila, a u emisiji Slavice Đukić Dejanović vratila se dalje u prošlost i prisetila posledica… »
"Niko nije hteo sa mnom" Luna Đogani prošla kroz pakao zbog Zadruge, ovo je najviše boli!

"Niko nije hteo sa mnom" Luna Đogani prošla kroz pakao zbog Zadruge, ovo je najviše boli!

Alo pre 6 sati
Mnogo puta je pričala o posledicama koje je zbog toga imala, a osam godina kasnije u suzama je priznala sa čime se sve suočavala. Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 1" učestvovala je od septembra 2017. godine i ostala je do finala, u junu 2018. godine… »
"I posle 8 godina mi pišu da sam sve zaslužila..." Luna u suzama sve priznala: "Niko nije hteo sa mnom"

"I posle 8 godina mi pišu da sam sve zaslužila..." Luna u suzama sve priznala: "Niko nije hteo sa mnom"

Telegraf pre 7 sati
Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 1" učestvovala je od septembra 2017. godine i ostala je do finala, u junu 2018. godine, kada je zauzela drugo mesto. Izvesno je da ne postoji osoba koja ne zna bar deo dešavanja u prvoj sezoni pomenutog rijalitija, a… »

Vesti dana »