Povezane vesti
"Završila sam kod psihijatra na lekovima": Luna Đogani kroz suze govorila o skandaloznoj aferi iz "Zadruge"
Mondo pre 2 sata
O životu sa suprugom Markom Miljkovićem sa kojim ima i zajednički Jutjub kanal od kog su u 2025. godini zaradili 400.000 evra, Luna Đogani je nedavno otvoreno govorila, a u emisiji Slavice Đukić Dejanović vratila se dalje u prošlost i prisetila posledica… »
"Niko nije hteo sa mnom" Luna Đogani prošla kroz pakao zbog Zadruge, ovo je najviše boli!
Alo pre 6 sati
Mnogo puta je pričala o posledicama koje je zbog toga imala, a osam godina kasnije u suzama je priznala sa čime se sve suočavala. Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 1" učestvovala je od septembra 2017. godine i ostala je do finala, u junu 2018. godine… »
"I posle 8 godina mi pišu da sam sve zaslužila..." Luna u suzama sve priznala: "Niko nije hteo sa mnom"
Telegraf pre 7 sati
Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 1" učestvovala je od septembra 2017. godine i ostala je do finala, u junu 2018. godine, kada je zauzela drugo mesto. Izvesno je da ne postoji osoba koja ne zna bar deo dešavanja u prvoj sezoni pomenutog rijalitija, a… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i nagle promene vremena
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 25 povezanih
Opozicija kritikuje predlog budžeta Beograda za 2026, vlast hvali projekte
Beta pre 29 minutajoš 53 povezane
Održan protest u Novom Pazaru: “Tu smo dok se svi zahtevi ne ispune”
Luftika pre 8 satijoš 13 povezanih
Vučića i Pelegrinija u Bačkom Petrovcu dočekao protest, Vučić: "Dobili su poziv za razgovor, okupilo ih se 34"
NIN pre 3 satajoš 31 povezana
Kris Rija je najveći hit napisao za 5 minuta: "Ubeđivao sam ih da to ne objave, ali srećom, objavili su"
Blic pre 19 minutajoš 23 povezane