Povezane vesti
Ćerka slavnog pevača odsekla kosu žiletom Pokazala scenu iz kupatila: "Kad te pukne..." (foto)
Alo pre 1 sat
Na kraju je pokazala rezultate. Ela Dvornik rešila je da promeni svoj imidž, te je uzela stvar u svoje ruke i rešila sama da se ošiša. Prvo je objavila fotografiju hrpe kose u ruci, a onda i pokazala rezultate. - Kad te u ponoć, dan pre puta, pukne da se… »
Ćerka pokojnog pevača žiletom odsekla kosu! "Gledala sam ceo život kako..."
Telegraf pre 1 sat
Blokirane firme. Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, rešila je da promeni svoj imidž, te je uzela žilet i odsekla sebi kosu. Ona je podelila fotografiju gde u ruci drži hrpu kose, a zatim pokazala finalni rezultat i novu frizuru. "Kad te u… »
(Foto) "Ceo život sam gledala kako krati kosu žiletom" U ruci ćerke pokojnog legendarnog pevača ogroman pramen kose, oglasila…
Blic pre 3 sata
Navela je kako je i pored očevog statusa živela skromno Dino Dvornik je uvek stavljao prioritete na zadovoljstvo Popularna influenserka i ćerka čuvenog pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik, rešila je da promeni svoj imidž. Ela je uzela stvari u… »
Ćerka pokojnog pevača odsekla kosu žiletom: Oglasila se: Gledala sam ceo život kako krati kosu... (foto)
Kurir pre 3 sata
Ela Dvornik, rešila je da promeni svoj imidž. Ela je uzela stvari u svoju ruku, pa je tako rešila sama da se ošiša. Ona je prvo je objavila sliku hrpe kose u ruci, a onda i pokazala rezultate. - Kad te u ponoć, dan pre puta, pukne da se ošišaš - napisala… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i promenljivo vreme narednih dana
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 23 povezane
Jedna četvrtina gradskog budžeta na javni prevoz: Investicija u infrastrukturu, ili punjenje privatnih džepova?
Mašina pre 1 satjoš 38 povezanih
Vučić najavio izgradnju Slovačke kuće u Novom Sadu i finansiranje rada Matice slovačke
N1 Info pre 30 minutajoš 26 povezanih
Tokom akcije Roadpol isključena 1.884 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola
Ist media pre 1 satjoš 25 povezanih