Povezane vesti
Ćerka pokojnog pevača žiletom odsekla kosu! "Gledala sam ceo život kako..."
Telegraf pre 27 dana
Blokirane firme. Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, rešila je da promeni svoj imidž, te je uzela žilet i odsekla sebi kosu. Ona je podelila fotografiju gde u ruci drži hrpu kose, a zatim pokazala finalni rezultat i novu frizuru. "Kad te u… »
(Foto) "Ceo život sam gledala kako krati kosu žiletom" U ruci ćerke pokojnog legendarnog pevača ogroman pramen kose, oglasila…
Blic pre 27 dana
Navela je kako je i pored očevog statusa živela skromno Dino Dvornik je uvek stavljao prioritete na zadovoljstvo Popularna influenserka i ćerka čuvenog pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik, rešila je da promeni svoj imidž. Ela je uzela stvari u… »
Ćerka pokojnog pevača odsekla kosu žiletom: Oglasila se: Gledala sam ceo život kako krati kosu... (foto)
Kurir pre 27 dana
Ela Dvornik, rešila je da promeni svoj imidž. Ela je uzela stvari u svoju ruku, pa je tako rešila sama da se ošiša. Ona je prvo je objavila sliku hrpe kose u ruci, a onda i pokazala rezultate. - Kad te u ponoć, dan pre puta, pukne da se ošišaš - napisala… »
Vesti dana »
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
U Čileu proglašeno stanje katastrofe zbog velikih šumskih požara, najmanje 16 ljudi poginulo
Danas pre 6 satijoš 1 povezana