Povezane vesti
Jedini čovek kome se F dijagnoza posrećila: Milan iz Mrmoša je neobičan inovator, zovu ga i Proka pronalazač
Telegraf pre 2 sata
Polovinom prošlog veka, u selu Mrmoš kod Aleksandrovca, rođen je Milan Živković Žilijen. Čovek koga zovu i profesor, i doktor, i proka pronalazač. Nećete verovati, ali izgleda da je jedini čovek kome se F dijagnoza posrećila i koga je rad izlečio… »
Njegov stari passat radi na pregorelo ulje, a osmislio i jedinstvenu mašinu za seckanje granja: Milan je neverovatan inovator…
RINA pre 3 sata
Njegov stari passat radi na pregorelo ulje, a osmislio i jedinstvenu mašinu za seckanje granja: Milan je neverovatan inovator iz sela Mrmoš i kaže - rad me je spasio, to je moja terapija (FOTO) Aleksandrovac - Polovinom prošlog veka, u selu Mrmoš kod… »
Milanov pasat radi na posebno gorivo: Inovator iz sela Mrmoš osmislio neverovatnu stvar koja mu olakšava rad
Mondo pre 4 sati
Polovinom prošlog veka, u selu Mrmoš kod Aleksandrovca, rođen je Milan Živković Žilijen. Čovek koga zovu i profesor, i doktor, i proka pronalazač. Nećete verovati, ali izgleda da je jedini čovek kome se F dijagnoza posrećila i koga je rad izlečio… »
Milan, Proka pronalazač iz sela Mrmoš: Stari „pasat“ radi na pregorelo ulje, a mašina za sečenje granja na četiri pogona…
Dnevnik pre 3 sata
ALEKSANDROVAC: Polovinom prošlog veka, u selu Mrmoš kod Aleksandrovca, rođen je Milan Živković Žilijen. Čovek koga zovu i profesor, i doktor, i Proka pronalazač. Nećete verovati, ali izgleda da je jedini čovek kome se F dijagnoza posrećila i koga je rad… »
Starog pasata tera isključivo na pregorelo ulje! A tvrdi da može i na zejtin i svinjsku mast! Neverovatan inovator iz sela…
Kurir pre 3 sata
Polovinom prošlog veka, u selu Mrmoš kod Aleksandrovca, rođen je Milan Živković Žilijen. Čovek koga zovu i profesor, i doktor, i Proka pronalazač. Nećete verovati, ali izgleda da je jedini čovek kome se F dijagnoza posrećila i koga je rad izlečio… »
Njegov stari passat radi na pregorelo ulje, a osmislio i jedinstvenu mašinu za seckanje granja: Milan je neverovatan inovator…
RINA pre 4 sati
Njegov stari passat radi na pregorelo ulje, a osmislio i jedinstvenu mašinu za seckanje granja: Milan je neverovatan inovator iz sela Mrmoš i kaže - rad me je spasio, to je moja terapija (FOTO) Aleksandrovac - Polovinom prošlog veka, u selu Mrmoš kod… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i nagle promene vremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Opozicija kritikuje predlog budžeta Beograda za 2026, vlast hvali projekte
Beta pre 1 satjoš 53 povezane
Vlada Srbije odlučila da Pošta, Putevi Srbije i Srbijavode postaju DOO, više nisu javna preduzeća
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Peter Pelegrini: „Incidenti na protestu u Bačkom Petrovcu preuveličani, ne utiču na odnose sa Srbijom“
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana