Povezane vesti
Praznična korpa u Hrvatskoj skuplja nego prošle godine: Evo šta je najviše poskupelo
Blic 22.12.2025
Tradicionalna praznična korpa u Hrvatskoj ove godine je između 15 i 16 posto skuplja u odnosu na lani, rekli su danas iz Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS), ocenivši da zbog visokih cena deo građana ne može priuštiti neka tradicionalna jela. "U… »
"Cene se menjaju na dnevnoj bazi": Hrvati mnogo toga neće moći da priušte, praznična korpa značajno poskupela
Telegraf 22.12.2025
Tradicionalna praznična korpa u Hrvatskoj ove godine je između 15 i 16 odsto skuplja u odnosu na lani, rekli su danas iz Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS), ocenivši da zbog visokih cena deo građana ne može priuštiti neka tradicionalna jela. - U… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 46 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Putinov pomoćnik: Kušneru i Vitkofu pokazani stvarni uspesi ruske vojske na frontu
Politika pre 2 satajoš 2 povezane