Povezane vesti
Haos u eliti 9 Alibaba napao Viktora, Aneli kao oparena skočila da ga brani
Blic pre 4 sati
Viktor je izjavio kako ne vodi tuđe sukobe, što je izazvalo dodatne reakcije drugih učesnika. Aneli je izrazila mišljenje o Viktorovom ponašanju, dok je Asmin spomenuo razne lične situacije. Asmin Durdžić napao je Viktora zbog današnje podele budžeta… »
Asmin skočio na Viktora, haos u Eliti: Aneli odmah skočila da ga brani
Telegraf pre 4 sati
Asmin Durdžić napao je Viktora zbog današnje podele budžeta, što je izazvalo opšti karambol. Asmin nije birao reč, a onda se u sve umešala i Aneli. - Kažeš kako sam ja manipulator, a ti si najveći manipulator. Tebi je Luka najbolji drug? Pa ti si njega… »
"Luka će tek videti šta je najgore što mu se desilo" Anđelo razvezao jezik o Aniti, izneo sve o njoj: Promiskuitetna je, ona…
Kurir pre 8 sati
Anđelo Ranković govorio je u noći izbacivanja o Aniti Stanojlović, svojoj bivšoj devojci koja je u "Eliti 9" ušla u vezu sa Lukom Vujovićem. - Što se tiče Luke i Anite, već sam govorio o njima i predviđao da će se smuvati, ali ovo im se posrećilo jer je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i nagle promene vremena
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih
Partizanova deca zablistala kao nikada do sada: Uroš, Đorđe i Luka ponovo pokazali zašto su crno-beli biseri
Telegraf pre 3 minutajoš 29 povezanih
Rasprodaja Srbije: Pošta, Putevi Srbije i Srbijavode više nisu javna preduzeća
Ozon press pre 2 satajoš 26 povezanih
"Držali su nas kao u logoru": Dva predsednika, dva skupa i jedan kordon policije
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Više od 48 milijardi dinara iz budžeta predviđeno za GSP: "Uprkos tome, neće biti novih vozila ni linija u 2026. godini"
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 54 povezane