Povezane vesti

"Ako se zadesimo zajedno u porodilištu..." Poznata pevačica otkrila nove detalje o poodmlakloj trudnoći Milice Todorović, evo…

"Ako se zadesimo zajedno u porodilištu..." Poznata pevačica otkrila nove detalje o poodmlakloj trudnoći Milice Todorović, evo…

Kurir pre 9 sati
Pevačica Nikolina Kovač trenutno je u osmom mesecu trudnoću, te je sada za medoije otkrila kako to podnosi, a dotakla se i koleginice Milice Todorović. - Oblačim ono u šta trenutno mogu da stanem. Malo mi je sužen izbor, ali dobro je to. Ovo je sako od… »
"Sve je teže" Procurili novi detalji o poodmlakloj trudnoći Milice Todorović, evo u kakvom je stanju!

"Sve je teže" Procurili novi detalji o poodmlakloj trudnoći Milice Todorović, evo u kakvom je stanju!

Alo pre 11 sati
Njena takođe trudna koleginica otkriva. Pevačica Nikolina Kovač trenutno je u osmom mesecu trudnoću, te je sada za medoije otkrila kako to podnosi, a dotakla se i koleginice Milice Todorović. - Oblačim ono u šta trenutno mogu da stanem. Malo mi je sužen… »
"Počinješ da..." Pevačica otkrila istinu o trudnoći Milici Todorović, priznala kako podnosi sve što se dešava

"Počinješ da..." Pevačica otkrila istinu o trudnoći Milici Todorović, priznala kako podnosi sve što se dešava

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Nikolina Kovač je u 8. mesecu trudnoće, a sada je pred kamerala otkrila kako podnosi svoje drugo stanje. - Oblačim ono u šta trenutno mogu da stanem. Malo mi je sužen izbor, ali dobro je to. Ovo je sako od mog tate i tako kombinujem stvari. Sada… »

Vesti dana »