Povezane vesti

"Dečko koji je pokušao da me ubije je osuđen!" Oglasila se Dragana nakon stravičnog pokušaja ubistva: "Ovo sam ja sa otvorenim…

"Dečko koji je pokušao da me ubije je osuđen!" Oglasila se Dragana nakon stravičnog pokušaja ubistva: "Ovo sam ja sa otvorenim…

Kurir pre 4 sati
Dejan D. (44), koji je pokušao da ubije Draganu Krunić (40) iz Železnika, osuđen je na 15 godina i 6 meseci zatvora, saopštila je danas sama Dragana. Naime, ona se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da su šanse da se kazna smanji male. - Dejan… »
Robija za krvnika iz Železnika: Dejan osuđen na 15 godina zatvora jer je bivšoj rasporio stomak

Robija za krvnika iz Železnika: Dejan osuđen na 15 godina zatvora jer je bivšoj rasporio stomak

Alo pre 4 sati
Dragana je, u svojoj objavi na društvenim mrežama, otkrila da su šanse da se kazna smanji, male. Dejan D. (44), koji je Draganu Krunić (40) iz Železnika izbo prošle godine, osuđen je na 15 godina i 6 meseci robije. Dragana je, u svojoj objavi na… »
Oglasila se Dragana nakon što je osuđen krvnik koji joj je nožem rasporio stomak: To je malo za sve što sam...

Oglasila se Dragana nakon što je osuđen krvnik koji joj je nožem rasporio stomak: To je malo za sve što sam...

Telegraf pre 5 sati
Dejan D. (44), koji je Draganu Krunić (40) iz Železnika izbo prošle godine, osuđen je na 15 godina i 6 meseci robije. Dragana je, u svojoj objavi na društvenim mrežama, otkrila da su šanse da se kazna smanji, male. "Dejan (dečko koji je pokušao da me… »

Vesti dana »