Povezane vesti

(Video) Oglasilo se novo NBA pojačanje Partizana: "Biće to sjajno iskustvo"

(Video) Oglasilo se novo NBA pojačanje Partizana: "Biće to sjajno iskustvo"

Dnevnik pre 4 sati
Košarkaši Partizana će imati novog igrača sa pozamašnim NBA iskustvom u svlačionici pošto su čelnici crno-belog tima dogovorili dolazak Kamerona Pejna. Pejn je levoruki plejmejker koji može da igra i na poziciji beka i biće veliko pojačanje za Partizan… »
(VIDEO) Pejn u Beogradu: „Mislim da će ovo biti sjajna godina“

(VIDEO) Pejn u Beogradu: „Mislim da će ovo biti sjajna godina“

Sport klub pre 5 sati
Kameron Pejn stigao je u Beograd iako još nije ozvaničeno da je novi košarkaš Partizana. Onog trenutka kada je postalo jasno da će Đoan Penjaroja naslediti Željka Obradovića na klupi crno-belih (ni to još nije zvanično potvrđeno) postalo je jasano da će… »
Prve reči Kamerona Pejna po dolasku u Beograd: „Uvek je želja da stignemo do finala Evrolige“

Prve reči Kamerona Pejna po dolasku u Beograd: „Uvek je želja da stignemo do finala Evrolige“

Nova pre 5 sati
Kameron Pejn, iskusni američki bek, u ponedeljak uveče stigao je u Beograd, a u narednim danima će zvanično pojačati Partizan. Pejn ima zavidno NBA iskustvo, oko 10 godina je bio deo najjače lige na svetu, a sada će po prvi put zaigrati u Evroligi. Davne… »
Pejn: "Željan sam igre, da stignemo do finala Evrolige"

Pejn: "Željan sam igre, da stignemo do finala Evrolige"

Sportske.net pre 4 sati
Kameron Pejn je stigao u Beograd i očekuje se da će se uskoro ozvaničiti saradnja sa Partizanom. Za "Meridian sport" rekao je po sletanju da se uprkos umoru raduje novom iskustvu. “Trenutno sam umoran. Malo sam pospan, ali se baš radujem svemu što… »
"Trenutno sam umoran..." Novi košarkaš Partizana Kamerun Pejn po dolasku u Beograd

"Trenutno sam umoran..." Novi košarkaš Partizana Kamerun Pejn po dolasku u Beograd

Večernje novosti pre 5 sati
Doskorašnji NBA as, Kamerun Pejn, stigao je u Beograd i već dao prvi intervju. Foto AP Kada je sleteo u Beograd razgovarao je sa novinarima "Meridiansport" portala i rekao: "Trenutno sam umoran. Malo sam pospan, ali se baš radujem svemu što dolazi… »
Kameron Pejn dao prvu izjavu u Beogradu i oduševio grobare: "Želim finale Evrolige sa Partizanom"

Kameron Pejn dao prvu izjavu u Beogradu i oduševio grobare: "Želim finale Evrolige sa Partizanom"

Telegraf pre 5 sati
Kameron Pejn je stigao u Beograd, gde će potpisati ugovor sa KK Partizan, kojem će se staviti na raspolaganje verovatno već za duel sa Makabijem u Evroligi u petak u Areni od 18 časova. On je već na aerodromu dao i prvi intervju, gde ga je dočekala ekipa… »
EKSKLUZIVNO Kameron Pejn stigao u Beograd, slikali smo ga na aerodromu – Partizan dobija veliko pojačanje

EKSKLUZIVNO Kameron Pejn stigao u Beograd, slikali smo ga na aerodromu – Partizan dobija veliko pojačanje

Nova pre 5 sati
Kameron Pejn, iskusni američki bek, uslikan je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u ponedeljak uveče. Pejn bi uskoro i zvanično trebalo da pojača Partizan, a u Beograd je stigao na finalizaciju detalja oko ugovora i potpisivanje istog. Još uvek nije… »

Vesti dana »