Повезане вести
(ВИДЕО) Пејн у Београду: „Мислим да ће ово бити сјајна година“
Спорт клуб 22.12.2025
Камерон Пејн стигао је у Београд иако још није озваничено да је нови кошаркаш Партизана. Оног тренутка када је постало јасно да ће Ђоан Пењароја наследити Жељка Обрадовића на клупи црно-белих (ни то још није званично потврђено)… »
Прве речи Камерона Пејна по доласку у Београд: „Увек је жеља да стигнемо до финала Евролиге“
Нова 22.12.2025
Камерон Пејн, искусни амерички бек, у понедељак увече стигао је у Београд, а у наредним данима ће званично појачати Партизан. Пејн има завидно НБА искуство, око 10 година је био део најјаче лиге на свету, а сада ће по први пут… »
Пејн: "Жељан сам игре, да стигнемо до финала Евролиге"
Спортске.нет 22.12.2025
Камерон Пејн је стигао у Београд и очекује се да ће се ускоро озваничити сарадња са Партизаном. За "Меридиан спорт" рекао је по слетању да се упркос умору радује новом искуству. “Тренутно сам уморан. Мало сам поспан, али се баш… »
(Видео) Огласило се ново НБА појачање Партизана: "Биће то сјајно искуство"
Дневник 22.12.2025
Кошаркаши Партизана ће имати новог играча са позамашним НБА искуством у свлачионици пошто су челници црно-белог тима договорили долазак Камерона Пејна. Пејн је леворуки плејмејкер који може да игра и на позицији бека и биће… »
"Тренутно сам уморан..." Нови кошаркаш Партизана Камерун Пејн по доласку у Београд
Вечерње новости 22.12.2025
Доскорашњи НБА ас, Камерун Пејн, стигао је у Београд и већ дао први интервју. Фото АП Када је слетео у Београд разговарао је са новинарима "Меридианспорт" портала и рекао: "Тренутно сам уморан. Мало сам поспан, али се баш… »
Камерон Пејн дао прву изјаву у Београду и одушевио гробаре: "Желим финале Евролиге са Партизаном"
Телеграф 22.12.2025
Камерон Пејн је стигао у Београд, где ће потписати уговор са КК Партизан, којем ће се ставити на располагање вероватно већ за дуел са Макабијем у Евролиги у петак у Арени од 18 часова. Он је већ на аеродрому дао и први интервју… »
ЕКСКЛУЗИВНО Камерон Пејн стигао у Београд, сликали смо га на аеродрому – Партизан добија велико појачање
Нова 22.12.2025
Камерон Пејн, искусни амерички бек, усликан је на београдском аеродрому "Никола Тесла" у понедељак увече. Пејн би ускоро и званично требало да појача Партизан, а у Београд је стигао на финализацију детаља око уговора и… »
Вести дана »
Трамп паузира операцију у Ормуском мореузу, Техеран каже: 'Повлачење'
BBC News пре 4 сатијош 32 повезане