Povezane vesti
Mijat o Seku, Zahidu i Andreju Kostiću, ali i transferima: "Odakle, ko će da ti da?"
Sportske.net pre 7 sati
Predrag Mijatović je gostovao kod Milana i Popa u emisiji "Indirektno" na TV Una gde je govorio o raznim temama, a dosta pitanja je bilo o aktuelnom igračkom sastavu, kao i potencijalnim pojačanjima. Demba Sek? "Niko nije nezamenjiv. On igra jer je… »
Završio dolazak Sedorfa: Mijatović izjavom šokirao crno-belu javnost!
Hot sport pre 6 sati
Ipak shvatio da nisu za stranca! Gostujući u emisiji „Super indirektno“ kod Popa i Milana, sportski direktor Partizana Predrag Mijatović govorio je o aktuelnim pitanjima u klubu iz Humske, dotakavši se kako finansijske situacije, tako i trenerskih… »
Mijat o izvesnom "jutjuberu": "On je partizanovac iz interesa"
Sportske.net pre 6 sati
Predrag Mijatović je na TV Una u emisiji "Indirektno" bio prilično otvoren na sva pitanja, a između ostalog je govorio i o svojoj ulozi u klubu gde obavlja i ono što ne bi trebalo po njegovom opisu posla. No, zbog svog statusa, ističe da je bitno da se… »
Mijatović: "Završio sam Sedorfa, ali sam shvatio da nije za nas"
Sportske.net pre 7 sati
U emisiji "Indirektno" na TV Una bio je sportski direktor Partizana, Predrag Mijatović, koji je govorio o raznim temama u ovom fudbalskom klubu, a između ostalog i o svojoj plati. "Nula eura... Ja radim džabe. Danko ne, on kao generalni direktor mora da… »
Mijatović: "Završio sam Sedorfa, ali..."
B92 pre 6 sati
Predrag Mijatović je gost na televiziji Una u emisiji "Indirektno kod Popa i Milana", gde se dotakao raznih tema. Između ostalog, podsetio se kako je izgledalo sve kada je birao trenera posle odlaska Sava Miloševića. "Kod trenera uvek postoji… »
Mijat opet o Blagojeviću, a onda o porazu od IMT-a: "Ono je bio šok za mene!"
Sportske.net pre 7 sati
Predrag Mijatović je večeras gostovao kod Popa i Milana u emisiji "Indirektno" na TV Una, a govorio je o raznim temama. Za početak, prva tema je bila trener Blagojević i njegova smena. Šta na to kaže Mijatović? "Bilo je bitno da napravimo dobre temelje… »
Vesti dana »
Neobičan sajber napad u Francuskoj uoči Božića! Udar izazvao sukob besnih građana i poštanskih službenika
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 23. decembar: Tokom dana pretežno sunčano, uveče zahlađenje uz kišu
Mondo pre 33 minutajoš 3 povezane
Teško povređena četiri radnika: Nesreća na gradilištu kod Šapca, otkačio se deo armature sa krana
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Sada je sve jasno! Evo da li će Hana i Nerio postati roditelji: Ona uradila test u Eliti, Milan saopštio...
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane