Povezane vesti
Mijat o Seku, Zahidu i Andreju Kostiću, ali i transferima: "Odakle, ko će da ti da?"
Sportske.net 22.12.2025
Predrag Mijatović je gostovao kod Milana i Popa u emisiji "Indirektno" na TV Una gde je govorio o raznim temama, a dosta pitanja je bilo o aktuelnom igračkom sastavu, kao i potencijalnim pojačanjima. Demba Sek? "Niko nije nezamenjiv. On igra jer je… »
Završio dolazak Sedorfa: Mijatović izjavom šokirao crno-belu javnost!
Hot sport 22.12.2025
Ipak shvatio da nisu za stranca! Gostujući u emisiji „Super indirektno“ kod Popa i Milana, sportski direktor Partizana Predrag Mijatović govorio je o aktuelnim pitanjima u klubu iz Humske, dotakavši se kako finansijske situacije, tako i trenerskih… »
Mijat o izvesnom "jutjuberu": "On je partizanovac iz interesa"
Sportske.net 22.12.2025
Predrag Mijatović je na TV Una u emisiji "Indirektno" bio prilično otvoren na sva pitanja, a između ostalog je govorio i o svojoj ulozi u klubu gde obavlja i ono što ne bi trebalo po njegovom opisu posla. No, zbog svog statusa, ističe da je bitno da se… »
Mijatović: "Završio sam Sedorfa, ali sam shvatio da nije za nas"
Sportske.net 22.12.2025
U emisiji "Indirektno" na TV Una bio je sportski direktor Partizana, Predrag Mijatović, koji je govorio o raznim temama u ovom fudbalskom klubu, a između ostalog i o svojoj plati. "Nula eura... Ja radim džabe. Danko ne, on kao generalni direktor mora da… »
Mijatović: "Završio sam Sedorfa, ali..."
B92 22.12.2025
Predrag Mijatović je gost na televiziji Una u emisiji "Indirektno kod Popa i Milana", gde se dotakao raznih tema. Između ostalog, podsetio se kako je izgledalo sve kada je birao trenera posle odlaska Sava Miloševića. "Kod trenera uvek postoji… »
Mijat opet o Blagojeviću, a onda o porazu od IMT-a: "Ono je bio šok za mene!"
Sportske.net 22.12.2025
Predrag Mijatović je večeras gostovao kod Popa i Milana u emisiji "Indirektno" na TV Una, a govorio je o raznim temama. Za početak, prva tema je bila trener Blagojević i njegova smena. Šta na to kaže Mijatović? "Bilo je bitno da napravimo dobre temelje… »
Vesti dana »
Vučić večeras u Vranju na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji
OK radio pre 28 minutajoš 86 povezanih
U Beogradu 15 stepeni, a u ovom delu veje sneg: Poznato kakvo nas vreme očekuje narednih dana
Mondo pre 3 minutajoš 22 povezane
uživo Da li je moguć sporazum? Hamnei odobrio razgovore sa SAD, nafta opet preko 100 dolara
NIN pre 18 minutajoš 19 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju na zlonamerne SMS poruke: "Ne unosite podatke sa platne kartice"
N1 Info pre 48 minutajoš 13 povezanih