Повезане вести

Мијат о Секу, Захиду и Андреју Костићу, али и трансферима: "Одакле, ко ће да ти да?"

Мијат о Секу, Захиду и Андреју Костићу, али и трансферима: "Одакле, ко ће да ти да?"

Спортске.нет 22.12.2025
Предраг Мијатовић је гостовао код Милана и Попа у емисији "Индиректно" на ТВ Уна где је говорио о разним темама, а доста питања је било о актуелном играчком саставу, као и потенцијалним појачањима. Демба Сек? "Нико није… »
Завршио долазак Седорфа: Мијатовић изјавом шокирао црно-белу јавност!

Завршио долазак Седорфа: Мијатовић изјавом шокирао црно-белу јавност!

Хот спорт 22.12.2025
Ипак схватио да нису за странца! Гостујући у емисији „Супер индиректно“ код Попа и Милана, спортски директор Партизана Предраг Мијатовић говорио је о актуелним питањима у клубу из Хумске, дотакавши се како финансијске ситуације… »
Мијат о извесном "јутјуберу": "Он је партизановац из интереса"

Мијат о извесном "јутјуберу": "Он је партизановац из интереса"

Спортске.нет 22.12.2025
Предраг Мијатовић је на ТВ Уна у емисији "Индиректно" био прилично отворен на сва питања, а између осталог је говорио и о својој улози у клубу где обавља и оно што не би требало по његовом опису посла. Но, због свог статуса… »
Мијатовић: "Завршио сам Седорфа, али сам схватио да није за нас"

Мијатовић: "Завршио сам Седорфа, али сам схватио да није за нас"

Спортске.нет 22.12.2025
У емисији "Индиректно" на ТВ Уна био је спортски директор Партизана, Предраг Мијатовић, који је говорио о разним темама у овом фудбалском клубу, а између осталог и о својој плати. "Нула еура... Ја радим џабе. Данко не, он као… »
Мијатовић: "Завршио сам Седорфа, али..."

Мијатовић: "Завршио сам Седорфа, али..."

Б92 22.12.2025
Предраг Мијатовић је гост на телевизији Уна у емисији "Индиректно код Попа и Милана", где се дотакао разних тема. Између осталог, подсетио се како је изгледало све када је бирао тренера после одласка Сава Милошевића. "Код тренера… »
Мијат опет о Благојевићу, а онда о поразу од ИМТ-а: "Оно је био шок за мене!"

Мијат опет о Благојевићу, а онда о поразу од ИМТ-а: "Оно је био шок за мене!"

Спортске.нет 22.12.2025
Предраг Мијатовић је вечерас гостовао код Попа и Милана у емисији "Индиректно" на ТВ Уна, а говорио је о разним темама. За почетак, прва тема је била тренер Благојевић и његова смена. Шта на то каже Мијатовић? "Било је битно да… »

Вести дана »