Povezane vesti
Dušan Alimpijević iznenađen zbog Nikole Jokića: "Slao mi je poruke... Nisam mogao da verujem"
Telegraf pre 3 sata
Imaće priliku Dušan Alimpijević uskoro da sarađuje sa najboljim košarkašem na planeti, Nikolom Jokićem u reprezentaciji Srbije. Novi selektor otkrio je u intervjuu za Eurohoops da sa našim asom ima odličan odnos i van terena. Kako kaže, Jokićevi… »
Alimpijević: "Jokić mi šalje poruke posle mečeva Bešiktaša, nadam se da će se Željko vratiti!"
Sportske.net pre 4 sati
U razgovoru za "Jurohups" Dušan Alimpijević, selektor reprezentacije Srbije, istakao je da je u redovnom kontaktu sa svim NBA košarkašima iz Srbije i da ga čak i iznenađuje koliko je Nikola Jokić, najbolji košarkaš današnjice, skroman i normalan čovek… »
„Nikad nisam upoznao skromnijeg čoveka od Jokića“: Alimpijević otkrio o čemu je pričao sa Nikolom, jedna stvar frapirala…
Nova pre 5 sati
Dušan Alimpijević, selektor košarkaša Srbije, govorio je o odnosu koji ima sa igračima, ali i to kako izgledaju razgovori sa njima. „Nisam video normalnijeg i skromnijeg čoveka od Nikole Jokića. Imao sam priliku da razgovaram i sa Bogdanom Bogdanovićem i… »
"Nisam video skromnijeg čoveka od Jokića" Selektor Alimpijević otkrio nepoznate detalje: Slao mi je poruke - mislio sam da se…
Kurir pre 6 sati
Selektor naše košarkaške reprezentacije i trener Bešiktaša, Dušan Alimpijević, u zanimljivom intervjuu za "Jurohups" govorio je najvećim zvezdama našeg nacionalnog tima - Nikoli Jokiću i Bogdanu Bogdanoviću. "Nisam video normalnijeg i skromnijeg čoveka… »
Alimpijević: Nisam upoznao skromnijeg čoveka od Nikole Jokića
Sport klub pre 5 sati
Dušan Alimpijević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i trener Bešiktaša, kaže da nikada nije upoznao skromnijeg čoveka od Nikole Jokića. Srpski stručnjak je dao veliki intervju za Eurohoops, a poseban segment je posvećen njegovom odnosu sa… »
Alimpijević: Nisam upoznao skromnijeg čoveka od Jokića, Željko neće u penziju
RTS pre 6 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i trener Bešiktaša Dušan Alimpijević izjavio je tokom intervjua za Jurohups da nikada nije upoznao skromnijeg čoveka od Nikole Jokića, kao i da ne veruje da će se Željko Obradović penzionisati nakon odlaska iz… »
Vesti dana »
Poslanici usvojili zaključak o izveštaju Evropske komisije o Srbiji i druge tačke dnevnog reda
Serbian News Media pre 42 minutajoš 37 povezanih
BIRN: Revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih
Poznat termin: Evo kada će se Penjaroja prvi put obratiti javnosti kao novi trener Partizana!
Hot sport pre 17 minutajoš 52 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano, večernje naoblačenje i snežne padavine u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane