Povezane vesti
"Žena pevača koji je gej me zvala i nudila mi novac" Crnogorski voditelj izneo šok detalje afere, otkrio šta radi muž poznate…
Blic pre 9 sati
Tvrdi da žena koristi muža i njegovog partnera uzimajući njihova sredstva. Dobriša tvrdi da ima direktne informacije od zaposlenih u hotelima. Crnogorski voditelj Božo Dobriša izneo je šokantne tvrdnje da je poznati pevač gej, te da letuje svake godine… »
Pevačicin muž redovno uživa sa trans osobama na jahti u Crnoj Gori... Novo šok otkriće Boža Dobriše: Žena gej pevača nudila mi…
Kurir pre 10 sati
Poznato je širom regiona da je crnogorski voditelj Božo Dobriša čovek bez dlake na jeziku! Sve što misli i zna kaže javno i zato smo baš njega odabrali da pred sam kraj godine porazgovaramo o pričama koje su izazvale haos na javnoj sceni u 2025. Pored… »
Vesti dana »
Važno za poljoprivrednike: Objavljeni rokovi za povraćaj novca za gorivo
Mondo pre 11 minutajoš 34 povezane
Brnabić se izvinila opoziciji jer ih je nazvala izdajnicima, ali i dalje stoji iza toga da su "drukare"
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Kako su revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja?
Jugmedia pre 3 satajoš 11 povezanih
Ovo je prvi potez novog trenera Partizana: Penjaroja odmah obavio najvažniji sastanak u klubu
Mondo pre 2 satajoš 56 povezanih
"Moj partner je zreo, uhodani smo": Dea Đurđević ovako govori o muškarcu sa kojim čeka dete: "Znamo se 20 godina"
Blic pre 16 minutajoš 23 povezane