Povezane vesti
"Kad mi je trebalo nešto ja sam otvorila novčanik, nisam širila noge" Anastasija Ražnatović objavom napravila buru: "Ne poredi…
Blic pre 2 sata
Objavila je snimak u crvenoj haljini uz poruku koja je napravila haos na mrežama. Uz snimak još poručuje: "Tako je jednostavno". Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Jedna od njenih poslednjih… »
"Kad mi je trebalo nešto nisam širila noge": Anastasija Ražnatović uputila teške reči, poludela ko se s njom poredi
Mondo pre 2 sata
Anastasija Ražnatović je u poslednje vreme daleko aktivnija na mrežama nego ranije, a pojedine njene objave napravile su pravi bum u javnosti. Isti je slučaj bio i sa poslednjim videom koji je osvanuo na njenom TikTok profilu, a koji je imao veoma oštru… »
"Nisam širila noge kad mi je nešto trebalo" Anastasija Ražnatović objavom napravila buru: Ne poredi se sa mnom!
Kurir pre 2 sata
Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Jedna od njenih poslednjih objava ne prestaje da se komentariše i napravila je haos na mrežama. Naime, Anastasija se snimala tip-top sređena, na sebi je imala… »
"Nisam širila noge, već sam otvarala novčanik" Anastasija Ražnatović brutalnom objavom zapušila usta njima (video)
Alo pre 2 sata
Obratila se ljudima koji pokušavaju da se porede sa njom. Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Jedna od njenih poslednjih objava ne prestaje da se komentariše i napravila je haos na mrežama… »
"Ne poredi se sa mnom" Anastasija Ražnatović objavom poslala jasnu poruku: "Otvarala sam novčanik, ne noge"
Telegraf pre 2 sata
Anastasija Ražnatović često na svom Instagram profilu deli različite mudrosti ili životne poruke, kroz koje izražava i svoje stavove i način na koji razmišlja. Nakon što je veliku pažnju privukla komentarom na stari snimak svojih roditelja iz emisije kod… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano uz oblačnost u Timočkoj Krajini i večernje naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 24 povezane
BIRN: Revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Đurić: Očekujem da situacija oko NIS-a bude pozitivno rešena do kraja januara
Radio sto plus pre 35 minutajoš 17 povezanih