Povezane vesti
Čeda Čvorak odustao od muzike, pare uložio u posao koji je mnogima doneo milione! "To je ozbiljan biznis..."
Telegraf pre 21 dana
Čedomir Rajačić, poznatiji kao Čeda Čvorak, nakon raspada grupe "Luna" i odlaska pevačice Maje Marković, bacio se u druge poslovne vode. Naime, Čeda Čvorak je počeo da se bavi građevinarstvom. Tačnije, uložio je skoro svu ušteđevinu u izgradnju zgrade. -… »
Od muzike ne može da živi Čeda Čvorak posle propasti grupe "Luna" započeo novi biznis: "Čas ima posla, čas nema"
Blic pre 21 dana
Iako se povukao iz profesionalne muzike, planira da objavi album sa ličnim autorskim pesmama. Priznaje da je grupa 'Luna' doživela najveći uspeh u saradnji sa Majom i žali zbog kasnijih promena. Grupa "Luna" je dvehiljaditih bila jedna od najpopularnijih… »
Od muzike više ne može da se živi! Čeda Čvorak postao građevinski investitor
Kurir pre 21 dana
Čedomir Rajačić, poznatiji kao Čeda Čvorak, devedesetih je sa grupom Luna bio među najpopularnijim muzičarima u regionu. Njihova slava trajala je sve do pre nekoliko godina, uprkos tome što je frontmen grupe često menjao pevačice. I dalje nastupaju… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 48 minutajoš 3 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 58 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 33 minutajoš 2 povezane