Povezane vesti
SSP: Milioni za reklamu i propagandu u javnim preduzećima, rasipanje novca građana
Jugmedia pre 21 dana
Planiranje miliona dinara za „reklamu i propagandu“ u javnim preduzećima Niša predstavlja čist besmisao i svesno rasipanje novca građana. Kada je gradski prevoz besplatan, svako izdvajanje za njegovo reklamiranje nije greška – to je namerno ispumpavanje… »
SSP i NPS: Milioni za reklamiranje niških preduzeća – svesno rasipanje novca građana
Južne vesti pre 21 dana
Planiranje miliona dinara za „reklamu i propagandu“ u javnim preduzećima Niša predstavlja čist besmisao i svesno rasipanje novca građana, kažu iz Stranke slobode i pravde. Iz Narodnog pokreta Srbije ističu da „građani plaćaju račune, a menadžment se… »
SSP: Milioni za reklame i propagandu niških javnih preduzeća – ispumpavanje novca i svesno rasipanje para građana
Naissus info pre 21 dana
Is SSP-a navode da Direkcija za javni prevoz nije usamljeni slučaj. “Gotovo sva gradska javna preduzeća imaju iste, besmislene budžetske stavke, iako nemaju konkurenciju, ne posluju na tržištu i nemaju potrebu za marketingom. Jedina svrha ovih „reklama“… »
SSP Niš: Budžeti za reklamu u javnim preduzećima su svesno rasipanje novca
Serbian News Media pre 21 dana
Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Nišu uputio je javni zahtev lokalnim vlastima za hitno ukidanje svih budžetskih izdvajanja za „reklamu i propagandu“ u javnim preduzećima, ocenjujući takvu praksu kao svesno rasipanje novca građana. Iz ove… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 17 minutajoš 3 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 7 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 2 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana