Povezane vesti

Milena o braku sa 30 godina starijim glumcem iz Hrvatske, zbog nje doneo ovu odluku: "Odlučila sam da verujem"

Milena o braku sa 30 godina starijim glumcem iz Hrvatske, zbog nje doneo ovu odluku: "Odlučila sam da verujem"

Telegraf pre 27 dana
Frano Lasić i Milena Lasić uživaju u porodičnom životu sa svojim sinom, a supruga glumca i pevača progovorila je o njihovoj ljubavi i odnosu koji je počeo pre 14 godina. Milena je pričala o razlici u godinama, upoznavanju i braku koji traje već deceniju… »
Naša glumica o braku sa 32 godine starijim kolegom: „Predrasude su najčešće frustracije“

Naša glumica o braku sa 32 godine starijim kolegom: „Predrasude su najčešće frustracije“

Nova pre 27 dana
Glumački par već više od decenije uživa u skladnom braku uprkos velikoj razlici u godinama. Milena i Frano Lasić već 14 godina odolevaju negativnim komentarima zbog 32 godine razlike među njima. U braku su dobili i sina, a mlada glumica se nedavno… »
Fatalna Srpkinja o ljubavi sa 32 godine starijim glumcem iz Hrvatske: "Da mi je to bilo bitno izabrala bih drugog"

Fatalna Srpkinja o ljubavi sa 32 godine starijim glumcem iz Hrvatske: "Da mi je to bilo bitno izabrala bih drugog"

Mondo pre 27 dana
Frano Lasić i Milena Lasić su godinama u srećnom braku, a razlika među njima je čak 32 godine. Prelepa Beograđanka je progovorila o ljubavi sa hrvatskim glumcem i predrasudama. Glumac Frano Lasić (71) se ženio čak četiri puta, ali je sreću pronašao pored… »
Fatalna Beograđanka o braku sa 32 godine starijim hrvatskim glumcem: "Pričalo se da sam sa njim zbog novca, ali da mi je to…

Fatalna Beograđanka o braku sa 32 godine starijim hrvatskim glumcem: "Pričalo se da sam sa njim zbog novca, ali da mi je to…

Blic pre 28 dana
Glumac Frano Lasić je ranije imao burnu ljubavnu prošlost sa četiri braka. Milena je ispričala kako su se upoznali u Beogradu i kako su razvijali vezu. Frano Lasić i Milena Lasić su godinama u srećnom braku, a razlika među njima je čak 32 godine. Prelepa… »
"Više mi nije bitno šta misle drugi ljudi" Milena o lošim komentarima na račun njenog braka sa Franom Lasićem: Moji najbliži…

"Više mi nije bitno šta misle drugi ljudi" Milena o lošim komentarima na račun njenog braka sa Franom Lasićem: Moji najbliži…

Kurir pre 28 dana
Frano Lasić i Milena Lasić uživaju u porodičnom životu sa svojim sinom, a supruga glumca i pevača progovorila je o njihovoj ljubavi i odnosu koji je počeo pre 14 godina. Milena je pričala o razlici u godinama, upoznavanju i braku koji traje već deceniju… »

Vesti dana »