Povezane vesti
Naša glumica o braku sa 32 godine starijim kolegom: „Predrasude su najčešće frustracije“
Nova pre 1 sat
Glumački par već više od decenije uživa u skladnom braku uprkos velikoj razlici u godinama. Milena i Frano Lasić već 14 godina odolevaju negativnim komentarima zbog 32 godine razlike među njima. U braku su dobili i sina, a mlada glumica se nedavno… »
Fatalna Srpkinja o ljubavi sa 32 godine starijim glumcem iz Hrvatske: "Da mi je to bilo bitno izabrala bih drugog"
Mondo pre 2 sata
Frano Lasić i Milena Lasić su godinama u srećnom braku, a razlika među njima je čak 32 godine. Prelepa Beograđanka je progovorila o ljubavi sa hrvatskim glumcem i predrasudama. Glumac Frano Lasić (71) se ženio čak četiri puta, ali je sreću pronašao pored… »
Fatalna Beograđanka o braku sa 32 godine starijim hrvatskim glumcem: "Pričalo se da sam sa njim zbog novca, ali da mi je to…
Blic pre 4 sati
Glumac Frano Lasić je ranije imao burnu ljubavnu prošlost sa četiri braka. Milena je ispričala kako su se upoznali u Beogradu i kako su razvijali vezu. Frano Lasić i Milena Lasić su godinama u srećnom braku, a razlika među njima je čak 32 godine. Prelepa… »
"Više mi nije bitno šta misle drugi ljudi" Milena o lošim komentarima na račun njenog braka sa Franom Lasićem: Moji najbliži…
Kurir pre 4 sati
Frano Lasić i Milena Lasić uživaju u porodičnom životu sa svojim sinom, a supruga glumca i pevača progovorila je o njihovoj ljubavi i odnosu koji je počeo pre 14 godina. Milena je pričala o razlici u godinama, upoznavanju i braku koji traje već deceniju… »
Vesti dana »
Rok za podnošenje zahteva za refakciju goriva kupljenog u 2024. ističe 31. decembra
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Skupština usvojila zaključke povodom izveštaja EK o Srbiji i više odluka
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih
Da li je i oružje, ukradeno iz policijskih stanica u Nišu i Doljevcu, završilo u Americi?!
Rešetka pre 3 satajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano, večernje naoblačenje i snežne padavine u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 33 povezane