Povezane vesti

"Ušla sam u menopauzu sa 32": Naša pevačica brutalno iskreno o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila

"Ušla sam u menopauzu sa 32": Naša pevačica brutalno iskreno o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila

Mondo pre 1 sat
Širok osmeh Goce Lazarević (71) godinama je njen zaštitni znak, ali je malo poznato da se iza njega kriju zdravstveni problemi sa kojima se pevačica susrela vrlo mlada. Pevačica je u ranim tridesetim godinama ušla u menopauzu, a kao glavni uzročnik… »
„Sa 32 godine sam ušla u menopauzu“: Naša pevačica progovrila o zdravstvenom problemu

„Sa 32 godine sam ušla u menopauzu“: Naša pevačica progovrila o zdravstvenom problemu

Nova pre 1 sat
Naša popularna folkerka otvoreno je govorila o problemu sa kojim se brojne žene susreću prerano - već u ranim tridesetim godinama. Širok osmeh Goce Lazarević godinama je njen zaštitni znak, ali je malo poznato da se iza njega kriju zdravstveni problemi… »
"Sreća da sam rodila decu pre toga" Goca Lazarević prošla kroz najveći košmar svake žene, ovo su bili simptomi!

"Sreća da sam rodila decu pre toga" Goca Lazarević prošla kroz najveći košmar svake žene, ovo su bili simptomi!

Alo pre 2 sata
Nije ni slutila da je to u pitanju. Pevačica Gordana Goca Lazarević se jako mlada suočila sa velikim ženskim problemima. Goca je već zakoračila u menopauzu u svojim ranim tridesetim godinama, a ovo je moglo da ostavi kobne posledice po njeno zdravlje. -… »
"U 32. godini mi je krenula menopauza" Pevačica progovorila o teškom periodu: Ove simptome je imala, a nije mogla ni da…

"U 32. godini mi je krenula menopauza" Pevačica progovorila o teškom periodu: Ove simptome je imala, a nije mogla ni da…

Blic pre 3 sata
Sa 40 godina potražila je medicinsku pomoć za izazivanje veštačkog ciklusa kako bi očuvala glas. Glumica Suzana Petričević je imala ciklus do 54. godine i suočila se sa valunzima i nesanicom u tom periodu. Pevačica Gordana Goca Lazarević veoma mlada je… »
Srpska pevačica u menopauzu ušla u 32. godini, pred ljudima počela da joj se dešava neprijatnost: "Odjednom..."

Srpska pevačica u menopauzu ušla u 32. godini, pred ljudima počela da joj se dešava neprijatnost: "Odjednom..."

Telegraf pre 3 sata
"Imala sam ciklus do 54. godine" Goca Lazarević (71) ispričala je jednom prilikom da se sa menopauzom susrela u mladosti, sa svega 32 godine. Osam godina kasnije otišla je da potraži pomoć lekara. - Nažalost, sa 32 godine života, sreća da sam rodila decu… »

Vesti dana »