Повезане вести

„Са 32 године сам ушла у менопаузу“: Наша певачица проговорила о здравственом проблему

„Са 32 године сам ушла у менопаузу“: Наша певачица проговорила о здравственом проблему

Нова 23.12.2025
Наша популарна фолкерка отворено је говорила о проблему са којим се бројне жене сусрећу прерано - већ у раним тридесетим годинама. Широк осмех Гоце Лазаревић годинама је њен заштитни знак, али је мало познато да се иза њега… »
"Ушла сам у менопаузу са 32": Наша певачица брутално искрено о здравственом проблему са којим се суочила

"Ушла сам у менопаузу са 32": Наша певачица брутално искрено о здравственом проблему са којим се суочила

Мондо 23.12.2025
Широк осмех Гоце Лазаревић (71) годинама је њен заштитни знак, али је мало познато да се иза њега крију здравствени проблеми са којима се певачица сусрела врло млада. Певачица је у раним тридесетим годинама ушла у менопаузу, а… »
"У 32. години ми је кренула менопауза" Певачица проговорила о тешком периоду: Ове симптоме је имала, а није могла ни да…

"У 32. години ми је кренула менопауза" Певачица проговорила о тешком периоду: Ове симптоме је имала, а није могла ни да…

Блиц 23.12.2025
Са 40 година потражила је медицинску помоћ за изазивање вештачког циклуса како би очувала глас. Глумица Сузана Петричевић је имала циклус до 54. године и суочила се са валунзима и несаницом у том периоду. Певачица Гордана Гоца… »
Српска певачица у менопаузу ушла у 32. години, пред људима почела да јој се дешава непријатност: "Одједном..."

Српска певачица у менопаузу ушла у 32. години, пред људима почела да јој се дешава непријатност: "Одједном..."

Телеграф 23.12.2025
"Имала сам циклус до 54. године" Гоца Лазаревић (71) испричала је једном приликом да се са менопаузом сусрела у младости, са свега 32 године. Осам година касније отишла је да потражи помоћ лекара. - Нажалост, са 32 године живота… »

Вести дана »