Povezane vesti
Bolne reči oca ubijene Ivane Krivokapić: Ako me čuješ ove hladne noći, reci mi kako izgleda leteti bez krila i kako je proći…
Kurir pre 6 sati
Ivana Krivokapić (26) ubijena je u iznajmljenom stanu na Zvezdari 22. decembra 2022. godine, a za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj iz Gusinja u Crnoj Gori koji izbegava pravdu već tri godine. Potresnim rečima, za godišnjicu njenog ubistva, oglasio… »
"Bobo, naša Ivana je mrtva" Otac studentkinje koju je ubio Jetmir Gočaj otkrio nove detalje njene smrti: "Kamere su…
Blic pre 6 sati
DNK dokazi ukazuju na počinioca, a iz njenog novčanika su ukradeni novac i lične stvari Roditelji Ivane zahtevaju pravdu i istrajavaju u borbi za rešavanje slučaja Tri godine je prošlo od svirepog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić i momenta kada je… »
"Jetmir mi se nije dopao, nije joj bio momak": Potresne ispovesti oca i brata svirepo ubijene Ivane Krivokapić
Mondo pre 6 sati
Tri godine je prošlo od svirepog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić i momenta kada je glavni osumnjičeni za ubistvo Jetmir Gočaj nestao bez traga. Za njim je raspisana poternica, a Ivanin otac se nakon zločina raspitivao o Jetmiru i saoznao sve o… »
„Već tri godine čekam osmeh koji mi nikada neće doći“: Od ubice Ivane Krivokapić i dalje nema „ni traga ni glasa“
Nova pre 7 sati
Ivana Krivokapić (26) ubijena je u iznajmljenom stanu na Zvezdari 22. decembra 2022. godine, a za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj iz Gusinja u Crnoj Gori koji izbegava pravdu već tri godine. Potresnim rečima, za godišnjicu njenog ubistva, oglasio… »
"Video sam tog jetmira, nije mi se dopao! Izjavio je saučešće, na sahranu nije došao, a slike je obrisao" Brat ubijene Ivane…
Kurir pre 7 sati
Tri godine je prošlo od svirepog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić i momenta kada je glavni osumnjičeni za ubistvo Jetmir Gočaj nestao bez traga. Za njim je raspisana poternica, a Ivanin otac se nakon zločina raspitivao o Jetmiru i saoznao sve o… »
Vesti dana »
Jovana se oglasila nakon vesti da je Dea Đurđević trudna: Izjavom poručila da se i ona nada trudnoći?
Telegraf pre 10 minutajoš 28 povezanih
Poljoprivrednici, obratite pažnju: Ovo su rokovi za povraćaj akcize na gorivo
Kamatica pre 2 satajoš 33 povezane
Kako su revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja?
Jugmedia pre 5 satijoš 11 povezanih
Penjarojin prvi potez u Partizanu: Španski stručnjak razgovarao sa kapitenom
Dnevnik pre 1 satjoš 58 povezanih
Brnabić se izvinila opoziciji jer ih je nazvala izdajnicima, ali i dalje stoji iza toga da su "drukare"
Glas Zaječara pre 2 satajoš 42 povezane